reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
tusia26 pisze:
Moja majka bardzo duzo rozumie co sie jak nazywa i nieraz jak powiem gdzie jest np. pileczka, szukaj pileczki to tak fajnie szuka kladzie sie i zaglada pod łóżko, meble, nawet pojdzie szukac do drugiego pokoju jak w duzym nie znajdzie - zwlaszcza jezeli chodzi o mosia, czy piciu.
dzisiaj na calego zaczela sie puszczac (bez skojarzen prosze ;)) powiem maja pokaz jak stoisz to wstaje, puszcza sie i cieszy. jak jest tatus jeszcze w pokoju to odwraca glowe czy tatus tez widzi co ona robi, mowie wam taka dumna z siebie stoi ::)
BRAWO DLA MAJCIOCHY :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

alka2 pisze:
hanti pisze:
babulki,ale szybko piszecie pościka nie można wysłać ;)

oj tak tak kochana ircowało się za młodych lat, co edka ?  :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Jutro jak dziewczyny zajrzą, to sie będą wściekać, że tyyyyle nadrabiania  :laugh: A tak w ogóle, to już chyba dawno nie było tu takiego ruchu, prawda?

gazelaczek pisze:
Ale jaja - pietki, przylepki, końce chleba, dupki - ja nie mogę, hi hi hi hi hi  ;D
TERAZ I JA SIĘ JUŻ ŚLINIE na takie chrupiące,pachnące i smaczne z krańca ukrojone pieczywo
JA CHCĘ CHLEBA!

gazelaczek pisze:
alka2 pisze:
hanti pisze:
babulki,ale szybko piszecie pościka nie można wysłać ;)

oj tak tak kochana ircowało się za młodych lat, co edka ?  :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Jutro jak dziewczyny zajrzą, to sie będą wściekać, że tyyyyle nadrabiania  :laugh: A tak w ogóle, to już chyba dawno nie było tu takiego ruchu, prawda?

jak dobrze,że to nie ja będe musiała to nadrabiać ;) ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

oj dawno,dawno tu już tak nie było Gazelaczku :)

reklama
Do góry