reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

muszę jakieś mądre ksiązki poczytać,bo małego Hitlera w spudnicy jeszcze wychowam
co nie będzie nawet wiedzieć,gdzie jest nos i oczy,
o reszcie gadżetów nie wspomnę ;)

Klaudia dawaj przepis na GENIUSZA ;D

reklama
aniu ciesze się że wypadzik udany !!

nie gadałm zbytnio z młodym, bo telefon nam padł ::) dryndnął tylko na komórkę na chwilunię :D

pranko rozwiesiłam, zjadłam winogronek........................może browarek ??? :) mamy jakieś tyskacze chyba :)

a co do chlebka to coś niejasno się wyraziłam ;) bo my też krojony kupujemy, ale chjodziło mi o te początki krojonego, bo pietki z niekrojonego to sama lubi................właśnie muszę kupić chlebek niekrojony taką wieżyznę i z masełkiem i pomidorkiem ahhhh ale mam ślinotok :p

gazelaczek pisze:
alka2 pisze:
gazelaczek pisze:
alka2 pisze:
gazelaczek pisze:
alka2 pisze:
słuchajcie łosiński pojechał do reala na zakupy. wraca i od progu  budowlane słownictwo leci ( a mój łoś to spokojny, kulturalny, brzydkich wyrazów nie używa hihihihihihihi  :p :p :p ) myśle sobie matko, coś się stało, samochód nam ukradli, portfel mu ukradli, zakupy zgubił, wypadek miał ?????? No i co się okazało - siatka była źle sklejona i jak łoś przy kasie zakupy pakował to mu słoik z korniszonami przez dziurę przeleciał i się rozbił hihihihihihihi no i łoś uznał to za nad wyraz wyrafinowaną formę znęcania się nad nim hihihihihihihih i półgodzinne pomstowanie na sklep  zakończył właśnie stwierdzeniem KORNISZONKÓW QRDE NIE DARUJĘ!!!   hihihihhi no i leję z tego non stop  :p :p ::) ::) 8) 8) :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Aaaaa  ;D Bo ja myślałam, że Ty znowu do jakiejs reklamy nawiązujesz. A u nas w domu bez TV, na bilboardy tez nie patrze, bo chodzę z głową w chmurach i nie skumałam o co chodzi  ;D ;D ;D

hihihihihihi SAMO ŻYCIE  :p :p :p :p

No samo życie, ale ja teraz w ogóle chodzę jakaś rozkojarzona i co chwila mówie od rzeczy... i na dodatek jakiegos trajkotu dostalam - w pracy pohamować się nie mogę i non-stop nawijam. Az się sama dziwię, że mam tyle do powiedzenia  ;D

hihihihihi syndrom kury domowej  :p nasiedziało się toto w domu, do ściany gadało , więc jak już się znajdzie ktoś z uszami...  8) 8) 8) 8) 8)

;D coś w tym musi być  ;D
A Ty Alka jeszcze na wychowawczym? Kiedy do roboty?  :laugh:

heh ja mam wychowawczy do końca sierpnia  :p :p :p :p dziś 3 godziny nawijałam kuzynce hihihihihihih ale ona w tym czasie nawijała do mnie ( ma 3 miesięczne bobo i też siedzi w chałupie  :p ) więc bardzo nie cierpiała  8) 8) 8) 8) 8) 8)

hanti pisze:
gazelaczek pisze:
hanti pisze:
Boshe wasze dzieciaczki,takie rozumne
a moja Otylcia to,jak chciałam ja namówić,
by chociaż przytuliła misia,to jak nim ....................pizła o glebę,
to aż mi sie go żal zrobiło :p ::)

Twoje dziecko jest po prostu mądre inaczej  ;) ;D
mhhhhhh  :o :o :o :o :o ???

miałam na myśli, że ma bardziej praktyczne podejście niż inne dzieci  ;) :)

hanti pisze:
Boshe wasze dzieciaczki,takie rozumne
a moja Otylcia to,jak chciałam ja namówić,
by chociaż przytuliła misia,to jak nim ....................pizła o glebę,
to aż mi sie go żal zrobiło :p ::)

może pomyliła go z łosiem ;D

alka2 pisze:
gazelaczek pisze:
;D coś w tym musi być  ;D
A Ty Alka jeszcze na wychowawczym? Kiedy do roboty?  :laugh:

heh ja mam wychowawczy do końca sierpnia  :p :p :p :p dziś 3 godziny nawijałam kuzynce hihihihihihih ale ona w tym czasie nawijała do mnie ( ma 3 miesięczne bobo i też siedzi w chałupie  :p ) więc bardzo nie cierpiała  8) 8) 8) 8) 8) 8)

czyli ponad rok siedzenia w domu  ;D zobaczymy jak na uszach Twoich kolegów w pracy to się odbije, hi hi Proponuje od razu kupić im słuchawki albo jakieś korki na zatkanie  ;) :p

kolorowa_kredka pisze:
a co do chlebka to coś niejasno się wyraziłam ;) bo my też krojony kupujemy, ale chjodziło mi o te początki krojonego, bo pietki z niekrojonego to sama lubi................właśnie muszę kupić chlebek niekrojony taką wieżyznę i z masełkiem i pomidorkiem ahhhh ale mam ślinotok :p

no teraz to ja juz nic z tego chleba nie wiem ::)

reklama
Do góry