reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
A widzicie,e mam zeby jak wampirek :laugh:kly mam duze i ostre ;D ;)a moze w nocy sie w wilkolaka zmieniam ;D

cześć babeczki od poniedziałku głowa mnie boli :-[ jeny a nigdy nie miałam z tym problemów, chyba to przez te ciagłe zmiany pogody

ale zaraz zapodam sobie tablete i będzie sii, dzisiaj do pracki no ale może poczytam choć Was troszeczkę

Joasiu no napewno fantastycznie!!! ładnemu we wszystkim ładnie!!! :)Juz nieoge sie doczekac Twoich fotek po metamorfozie...

Czesc Kasieńko!Oj to widze,ze wiecej nas z bolacymi czaszkami tutaj jest.Naszczescie mi dzis odpuscilo...

Joasiu sto lat!!!!!!!!!!!!!!!!

zycze ci wszystkiego naj naj naj!!!!!
aby Kubuś rósł zdrowo,aby łosiek był najukochanszym łośkiem jakiego sobie zyczysz
rozpoczecia upragnionego kierunku i jego zdobycia
duzo zdrowka i fuuuuuul własnej kasiurki ;)

Iwon pisze:
elfiko pisze:
no i chciałam powiedzieć jeszcze,że Weronika sie zdenerwowała na swoją przyszłą teściową bo fotek Kornelka w galerii mało i chyba zaczęła uczuciem darzyć kolege Kubusia bo jak tylko go zobaczy w galerii to piszczy jak szalona i rączki wyciąga ::)
a uczyłam dziecko wierności w miłości ::) nie posłuchała ;)

No proszę, nie dość, że jako matka pracująca coraz bardziej od towarzystwa odstaję, choć staram się mocno, to jeszcze Kornelek traci zainteresowanie. Chyba czas się pożegnać z BB :( W związku z tym nie wiem, czy moja obecność na spotkaniu wrześniwoym ma sens :(

ło rany julek co te moje dziecko najlepszego zrobiło??!! :-[
Iwoniczko kochana Ty mnie nawet nie denerwuj takimi hasłąmi bo telefonik do szefa twego wykonam,że nam sie koleżanka w pracy nudzi i o głupotach myśli ::) ;)
a nad moim dzieckiem to popracuje jeszcze ;) ;D

Agnieszka R pisze:
takie cosik bym chciala(tylko z kolorkiem musze wolniej przechodzic).Mezowi niespodzianke zrobie bo jemu sie bardziej w jasnych wloskach podobam
16415215_d.jpg

Co myslicie pasuje?

Agus super fryzurka i wyglądasz superowo.Ja osobiście wole cię w ciemnych włoskach ale jasne tez Ci pasują wiec śmiało możesz sobie taką fryzurke zafundować

reklama
Agnieszka R pisze:
A widzicie,e mam zeby jak wampirek :laugh:kly mam duze i ostre ;D ;)a moze w nocy sie w wilkolaka zmieniam ;D

Agus własnie chciałam ci napisać, że masz piekne zęby - filmowe. No i wogóle taka urode gwiazdorską. a we włosnach tak jak Elfiko wolę cie w ciemnych. A w tych blond to na słoneczny patrol byś sie nadawała ;D

Do góry