reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

elfiko pisze:
kate332 pisze:
ja dzisiaj zaglądam tylko na chwile (ostatnio tak czesto) bo jutro wielki dzień - chrzest, w kościele mamy na 15 a potem imprezka w domu, ojj ale mam stresa

Kate to kciukasy trzymamy za jutro, oby pogoda dopisała, Krzyś w kościele aniołem był i żeby goście prezenty okazałe przynieśli i szybko do domu poszli żebyś spokój miała  :p
elfiku święte slowa czytasz w mich myślach zwłaszcza z tym spokojem

reklama
zdróweczka dla zakatarzonej Juleczki i Gabinki

ciekawe ile dzieciaczków jest jeszcze nie ochrzczonych?

kate nie dziwię się ze masz stresa, mi aż łezka popłynęła w kościele tak się wzruszyłam, będzie dobrze kolejny aniołek z papierami nam tu przybędzie ;)  

kate332 pisze:
elfiko pisze:
kate332 pisze:
ja dzisiaj zaglądam tylko na chwile (ostatnio tak czesto) bo jutro wielki dzień - chrzest, w kościele mamy na 15 a potem imprezka w domu, ojj ale mam stresa

Kate to kciukasy trzymamy za jutro, oby pogoda dopisała, Krzyś w kościele aniołem był i żeby goście prezenty okazałe przynieśli i szybko do domu poszli żebyś spokój miała :p
elfiku święte slowa czytasz w mich myślach zwłaszcza z tym spokojem

no takie imprezy to ja lubie, szybko i po wszystkim ale niestety jak chrzcilismy Weronike to te moje goście siedziały i siedziały a mała miała 2,5 miesiaca
i jeszcze te jej kolki mi dawały popalić tak wiec goście sie zmyli gdzieś około 22giej, ja do 24tej sprzątałam a potem do 2.30 nosiłam Weronike na rękach bo ona tak własnie sie po pólnocy z wrzaskiem przeważnie budziła :-[ potem ja do wyra a mąz weronike nosił jeszcze z godzinke i nad ranem około 3ciej wszyscy zasypialiśmy
to były czasy ehhhh

a my z łosiem drinujemy, jołłłłłłłłłłłłłłłłłł  ;D ;D ;D

jak tak dalej pójdzie to może nam się ułamki w liczby zamienią  >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D :angel: :o

Kasiu trzymamy kciuki za jutrzejszy dzień, żeby wszystko udało się jak najlepiej :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel:

e_mama pisze:
a my z łosiem drinujemy, jołłłłłłłłłłłłłłłłłł ;D ;D ;D

jak tak dalej pójdzie to może nam się ułamki w liczby zamienią >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D :angel: :o

haha Edytko podlewasz podwiędłe libido ? ;D drinem hihi

reklama
Do góry