reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

biedna edytka :( :-* no i julinka bo też siępewnie męczy :-*

gratulacje dla kubika !

a u nas dziś karmienie o 23 później od 2 do 4 ze mnąw łóżku i od 6 do 8 jak wstaliśy i wiecie co myślę ze jakiś czas tymikowi dawałam w nocy herbatkę to budził się tylko raz a teraz od kilku dni nie dostaje tylko biore go na cyca i budzi siępo 2 czasami 3 razy! chyba dziśdostanie ok 23 ostatni raz cyca a w nocy wode lub herbatkę no i nad ranem jak by się obudził koło 5 to cyca...............

reklama
no to super joasiu, po tak długioej przerwie na pewno będzie o czym rozmawiać :)
a ja biorętymka do łóżeczka i zabieram sięza te ciuszki, bo już jedno pudło spakowane!

no i bb zamiera :-[

strasznie mało się tutaj ostatnio dzieje,
ale ja sama nie mam za bardzo siły i czasu na przesiadywanie przed kompem,
a i Otylia znalazła sobie zajecie.....................chodzenie ze mna wszędzie na moich rękach,
kiedy ja odkladam jest WIELKI RYK :p

HUUURRRAAA ZASSNĘĘŁA!!!

hanti pisze:
a ja nie mam pojecia co zrobic z otylką,by przestała jęczeć ::)

moze bede banalna ale to chyba zeby....................:) :)

moze Ona potrzebuje sie dotlenic, polecam spacer.............my bylismy i Kuba wlasnie dosypia w wozku :)

a jeszcze apropo zebow............dzisiaj odkrylam w buzi u Kubiszona ze wylaza mu jeszcze dwojki gorne............obydwie, chyba musze sie przygotowac na ostra jazde!!!!

reklama
Joaska pisze:
hanti pisze:
a ja nie mam pojecia co zrobic z otylką,by przestała jęczeć ::)

moze bede banalna ale to chyba zeby....................:) :)

moze Ona potrzebuje sie dotlenic, polecam spacer.............my bylismy i Kuba wlasnie dosypia w wozku :)

a jeszcze apropo zebow............dzisiaj odkrylam w buzi u Kubiszona ze wylaza mu jeszcze dwojki gorne............obydwie, chyba musze sie przygotowac na ostra jazde!!!!
to fajowsko,że nasz Kubuś niedługo przywita nas promiennym uśmiechem z uzębieniem ;D
może to faktycznie górne jadynki
a co do spacerowania..........to wreszcie prawie nie ma u nas śniegu
i będę mogła gdzieś wyjechać wózkiem ;D

Do góry