Joaska
Lipcowe mamy '05
qrcze mialam jeszcze brzuszki porobic dzisiaj.............ale chyba sobie daruje............
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Joaska pisze:elfiko pisze:e_mama pisze:kate332 pisze:tak mi zdjęcia robią...... innego nie mam
akurat hehehhehehehehe ;D ;D ;D ;D ;D ;D
dobry bajer polowa sukcesu hhehe
heeheheheheh.............
a u nas zębów brak, całkowity null, ziro !kate332 pisze:brunetko gratulacje ząbkowe u nas górne jedynki idą i idą i wyjść nie ogą
e_mama pisze:Joaska pisze:e_mama pisze:Joaska pisze:juz lezy..........i sapie, pewnie mu swiatlo przeszkadza..........a fige, niezgasze hehehehehe i klikac tez bede klik klik klik klik klik klik klik
hehehehhehhehehe
łoski do lasuuuuuuu !!!!!!!!!!!!!!!
do Lasow Janowkich..............heheheheheheh
do lipskich lasów Asiu
w liipskich lasach bitwa wreeeeee
echa strzałów rozbrzmiewająąąąąąąąą
głoś jastrzębia słyszy sięęęęęęęęę
partyyyyzanci bój staczają !!!!!!!!!!!!!!!
jesuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu, coś mi się do mózgu przykleiło..........
Joaska pisze:qrcze mialam jeszcze brzuszki porobic dzisiaj.............ale chyba sobie daruje............
e_mama pisze:Joaska pisze:qrcze mialam jeszcze brzuszki porobic dzisiaj.............ale chyba sobie daruje............
bez przesadyzmu kofana, o tej porze o mój boshe !!!!!!!!!
e_mama pisze:Joaska pisze:e_mama pisze:Joaska pisze:juz lezy..........i sapie, pewnie mu swiatlo przeszkadza..........a fige, niezgasze hehehehehe i klikac tez bede klik klik klik klik klik klik klik
hehehehhehhehehe
do lipskich lasów Asiu
elfiko pisze:e_mama pisze:Joaska pisze:e_mama pisze:Joaska pisze:juz lezy..........i sapie, pewnie mu swiatlo przeszkadza..........a fige, niezgasze hehehehehe i klikac tez bede klik klik klik klik klik klik klik
hehehehhehhehehe
do lipskich lasów Asiu
: ;D
z pierwszego tloczenia dawaj do jedzenia hej!!!!
Joaska pisze:e_mama pisze:Joaska pisze:e_mama pisze:Joaska pisze:juz lezy..........i sapie, pewnie mu swiatlo przeszkadza..........a fige, niezgasze hehehehehe i klikac tez bede klik klik klik klik klik klik klik
hehehehhehhehehe
do lipskich lasów Asiu
a gdzie te lipskie som?????
no i nie powiem wierszolkela z Ciebie pierwsza klasa............
Joaska pisze:e_mama pisze:Joaska pisze:qrcze mialam jeszcze brzuszki porobic dzisiaj.............ale chyba sobie daruje............
bez przesadyzmu kofana, o tej porze o mój boshe !!!!!!!!!
zawsze o tej robie.............i na tym wlasnie kochana polega moj sukces...............mam juz na swoim koncie zamiast rozmiaru 42, 38..........................