reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

ja dzisiaj sluchalam w "3" ze cieplo ma byc dopiero w pierwszej polowie kwietnia..............moze swieta beda w miare przyzwoite...........

e_mama pisze:
Moj łosiek jest uzależniony od kurnika i tym mnie do szału doprowadza, jak ja odchodzę od kompa to On natychmiast siada i gra w te literaki nieszczęsne !!! ale całe szczęście udało mi się uchronić nasz związek od gier różnych hihihihihi ;D ;D ;D ;D

moj w nic nie gra..............no moze poza moimi nerwami :)

reklama
kate332 pisze:
elfiko mój ma codziemmie do pracy na rano.... ale czasem jest w stanie nawet na podłodze usnąć na środku pokoju np "bawiąc" sie z krzyśkiem

hihihihi ale przynajmniej próbuje chłopak się bawić z synem :p :p :p
bo u nas to wygląda tak, że jak za mną się zamykają drzwi to tata bierze Julkę i sadza na kolanach i oboje grają w literaki !!!!!!!!!!! 8) 8) 8) 8)

e_mama pisze:
kate332 pisze:
elfiko mój ma codziemmie do pracy na rano.... ale czasem jest w stanie nawet na podłodze usnąć na środku pokoju np "bawiąc" sie z krzyśkiem

hihihihi ale przynajmniej próbuje chłopak się bawić z synem  :p :p :p
bo u nas to wygląda tak, że jak za mną się zamykają drzwi to tata bierze Julkę i sadza na kolanach i oboje grają w literaki !!!!!!!!!!! 8) 8) 8) 8)

ha u nas to samo tylko zamiast literek jakies dziadostwo strategiczne bllleee

Marrrrrrrrrrrrtuślkaaaaaaaaaaaaaa haloooooooooooooooooooooooo ??????????????????

Kasiuuuuuuuuu.kkkkkkkkkkkkkkkkkk- Martynkowa mamusiuuuuuuuuuuu ???????

gdzie się babiszony zapodziały ?? wiecie???

to moj wogole przed kompem nie siedzi,ale swego czasu to.............oduczyłam go jednym słowem za to on ma teraz pretensje ze ja siedze  ;D

reklama
do jutra kobitki tak siedze tu i mnie od tego łosiowego pochrapywania tez sen morzy, ide w takim razie spac jutro sobota moze uda mie sie zajrzec
kurcze chyba nie wysle tego posta bo ciągle Uwaga - podzczas pisania wysłano nową odpowiedź, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość?

Do góry