reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Joaska pisze:
hanti miala racje, trzeba zrobic marzanne i ja poslac do morza.............a apropo morza to gdzie nasza e_mama sie podziewa?????

elfiko pisze:
ja mam dog in the fog dobre mmmmm ::)

moj los je lubi..............

moj tez je lubi a ja wole warke strong ale od biedy i foga wypije
a musli mam fitnes dla sciemy ze niby nic nie jem o tej porze ;D

elfiko pisze:
Joaska pisze:
hanti miala racje, trzeba zrobic marzanne i ja poslac do morza.............a apropo morza to gdzie nasza e_mama sie podziewa?????

elfiko pisze:
ja mam dog in the fog dobre mmmmm ::)

moj los je lubi..............

moj tez je lubi a ja wole warke strong ale od biedy i foga wypije
a musli mam fitnes dla sciemy ze niby nic nie jem o tej porze ;D

ja kukurydziane................heheheeh, platki oczywiscie nie piwo.......

no i vermucik popijam....zdroweczko kochane lipcowe mamy..........

elfiko pisze:
no0 to chlup w glupi dziob ( mowie o swoimy) hihihi

eeeeeeee tam ja sie ze swoim moge dolaczyc................

mialam dzisiaj ambitne plany na jakies spotkanko towarzyskie u nas w chalupie, ale nie wypalilo.........moze i lepiej..........

u nas dzisiaj pokojowa atmosfera ale za to wczoraj hoho dzialo sie,
ja sie po tej ciazy jakas bojowa zrobilam wczesniej wolalam na niektore sprawy przymknac oko zeby miec spokoj a teraz?? ::)

reklama
troche mnie dzisiaj wkurzyl losiek, ale staram sie nie przejmowac.........bo po co sobie nerwy psuc!!!!!

jak go oleje to go bardziej wkurzy niz to, ze sie przejmuje...........wiec oleweczka..........

kate332 pisze:
ja mam czerwone winko, myślicie że sie juz staczam jak popijam do ekrranu komputera?

z tego by wynikalo, ze "wszystkie" tu obecne sie staczamy...................hihihihiihhi

Do góry