reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Witam i ja :)

dziewczyny dziś jestem po pierwszej od 7 miesięcy przespanej nocy od 12 do 8 (cycanie) i dalej do 10...o rany jakie to cudowne uczucie ;D ;D ;D ;D

Kredeczko ja wczoraj byłam tylko na doskok , komp chodził bo się filmy zciągały

a stancja Pani Krysi, niezła nie...:)

reklama
a tymi był tak śpiący, przy cycuniu zasnął ale sięprężył i wybudził i teraz do łóżeczka go dałam i chwileczka marudzenia i lula !!!! kurde ale mam syncia :D

buziaczki a ja zmykam na kawunie

jaaaaaaaaaaaaaaaaa, stancja u pani Krysi masakra!!!!!  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

No i mamy ptasią grypę w PL :(:(
Teraz nie wiemy czy nad morze jechać na spacerek czy gdzieś do parku???

Kredzia nasza Alka rozkwita, mmmm :) to tak w skrócie hihihii a więcej to niech sama napisze ;) :laugh: :laugh: :laugh: :p :p

Ciekawe jak tam Hanti po imprezce???

My wczoraj obejrzeliśmy w końcu tą Piłę 2- dziewczyny polecam Wam ! brrrrrrr, ciekawe czy zrobią 3 część  :laugh:

Tusiu wizualnie to mi najbardziej podoba sie ten pierwszy, ale wizualnie to ja kupowałam pierwszy i nie do konca jestem zadowolona jednak waga jest bardzo wazna, przynajmniej dla mnie

No właśnie kurde dla mnie też waga jest ważna, ale chyba się zdecyduje na ten pierwszy, bo z takimi bajerami zawsze będzie ciężki. Podoba mi się w nim, że ma ten uchylny kosz na zakupy i daszek obrotny, bo jak słoneczko będzie latem w oczka świecic to można własnie manewrować tym daszkiem i fajne te tacki.

Dziewczyny tak czytałam i kurde podziwiam was z tym zapałem do ćwiczeń ja już nie mam tego zapału i nie ćwiczę, a brzuch nie jest za ciekawy.

Wiecie co zaglądałam przed chwilą do buziny Majki i znów tam nic nie widzę, nie ma chyba zębów, znów się chyba cofnął ;) ;D

Kochane miłej niedzielki.

Mój mąż dziś robi pyszniutką pizzę z czosnkiem, cebulką, salami, pieczarkami, papryczką, kukurydzą itp. puźniej może wkleję zdjęcie >:D no a brzuch rośnie ::)

reklama
Witam w leniwą niedziele ;D

Ja na szczęście zakup wózka mam już za sobą i jestem zadowolona.

A wczoraj zakupiliśmy wózek dla siebie i też jesteśmy bardzo zadowoleni ;D ;D ;D
mondeo16cv.jpg
mondeo27vx.jpg

Do góry