reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

Brunetko zazdroszcze wam tych zajec. Majciocha lubi sie kąpac pewnie y sie cieszyla, ale u nas w miescie sa tylko zwykłe baseny a takie to chyba nie co? to jakies specjalne musza byc?

reklama
Ja właśnie mężowi mówiłam o zajęciach na basenie, że z chęcią bym z maluchami śmigała. Ale niestety jak sie mieszka na takim zadupiu jak Legnica to jedyne co można to POMARZYĆ :p :(

Tak to musi być basen z ciepłą wodą i do tego płytki.
Nie wiem dokładnie ale woda to coś ok.30 stopni, a dla dorosłego tej wody jest tam do pasa.
Fajnie wyglądają takie brzdące  z motylkami do pływanie na ramionach i tak fajnie machają nóżkami.

Z takimi basenami to jest ogólnie problem, zwłaszcza w mniejszych miastach. No niby u nas to duże miasto a takie baseny tylko dwa. Szkoda, bo ponoć trudno się dostać, dlatego tym bardziej się cieszę, że  nma się udało.

Brunetko a ja jak bylam mala to chodzilam na taki basen gdzie doroslemu siegalo do pasa i cieplutka woda tam byla, ale nie pamietam, zeby tam takie niemowlaki pływaly. Myslisz, ze to taki basen? Czy w nim musi byc jakas specjalna woda bez chloru? Czy ten basen co wy chodzicie to tylko dla niemowlakow? bo pamietam, ze ktoras pisala ze rodzic musi miec nawet specjalne badania przeprowadzone by wejsc z dzieckiem do wody, bo ten u nas w ktorym jest tez ten osobny maly to sie kapia dzieciaki jak leci. Ja mialam chyba z 7 lat nawet jak w nim sie pluskalam.

Gazelaczku a w twoim Maciusiu to ja chyba zaczynam sie podkochiwac. No jest świetny. Tam gdzie sie smieje to patrzac az w serduszku ma sie gilgotki, słodziak na maksa.
Kasiu Martynke cos slabo nam pokazujesz. Taka fajna dziewczynka a tak jej mało. Czeka czlowiek z miesiac na jej zdjecie to jeszcze dostanie z nia odwrocona do obiektywu.

tusia26 pisze:
Brunetko a ja jak bylam mala to chodzilam na taki basen gdzie doroslemu siegalo do pasa i cieplutka woda tam byla, ale nie pamietam, zeby tam takie niemowlaki pływaly. Myslisz, ze to taki basen? Czy w nim musi byc jakas specjalna woda bez chloru? Czy ten basen co wy chodzicie to tylko dla niemowlakow? bo pamietam, ze ktoras pisala ze rodzic musi miec nawet specjalne badania przeprowadzone by wejsc z dzieckiem do wody, bo ten u nas w ktorym jest tez ten osobny maly to sie kapia dzieciaki jak leci. Ja mialam chyba z 7 lat nawet jak w nim sie pluskalam.
Tusiu tak woda w basenach dla niemowląt jest ozonowana.

reklama
Do góry