reklama
Joaska
Lipcowe mamy '05
aga zycze udanych wloskow!!!!i oczywiscie swietnej zabawy!!!czekamy na relacje i zdjecia!!!
lila no niestety.............a z tym oddaniem ciuszkow to swietny pomysl!!!!gratuluje
lila no niestety.............a z tym oddaniem ciuszkow to swietny pomysl!!!!gratuluje
Wiki_28
styczeń '02 lipiec '05
cześć kobietki
Ja jestem po wizycie w Prokocimiu no mały ma infekcję górnych dróg oddechowych no i bidulek bierze zastrzyki ale dzielnie to znosi więc zabardzo tego nie przeżywam
LILUŚ straszna ta baba ale walcz o swoje może uda Ci się odzyskać pieniądze
Kredko współczuję Ci bardzo z powodu AZS nie ma nic gorszego jak chore maleństwo
Ja jestem po wizycie w Prokocimiu no mały ma infekcję górnych dróg oddechowych no i bidulek bierze zastrzyki ale dzielnie to znosi więc zabardzo tego nie przeżywam
LILUŚ straszna ta baba ale walcz o swoje może uda Ci się odzyskać pieniądze
Kredko współczuję Ci bardzo z powodu AZS nie ma nic gorszego jak chore maleństwo
Wiki_28
styczeń '02 lipiec '05
Liluś piękny gest
Wiki_28
styczeń '02 lipiec '05
Dziewczyny ja teraz okupuję allegro
non stop listonosz przynosi jakieś paczki aż mi wstyd
uzależniłam się chyba
uzależniłam się chyba
Wiki_28
styczeń '02 lipiec '05
AGA super masz z tą impreską ja teraz przynajmniej tydzień muszę siedzieć w domku z małym i nie mam szans nigdzie się ruszyć bo nie mam z kim zostawić Oliwierka
Joaska
Lipcowe mamy '05
Wiki_28 pisze:Dziewczyny ja teraz okupuję allegro
uzależniłam się chyba
u nas jest to samo, ale nie z mojej strony tylko ze strony mojej drugiej polowy!!! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
ciekawe, co mysli o nas nasz listonosz!!!!!???????
ciekawe jak tam Iwon?????strasznie jestem ciekawa jak jej minal pierwszy dzien w pracy???!!!
Joaska
Lipcowe mamy '05
oczywiscie ja tez sie dopisuje!!!!!!!duzo duzo zdrowka ;D ;D ;DViola240 pisze:Wiki szybkiego powrotu do zdrówka życzymy
reklama