reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
o kurde Kasiu ja to bym do gaci chyba narobiła jakby mi sie tyle spóżniała!!!
Mi to sie nie spóżnia ale za to mialam 11 dni!! już myślałam ze cos ze mną nie tak ale sie skończyła i przez tą @ zaoszczędziłam bo miałam isc w tym tygodniu do gina i nie poszłam bo nie lubie być badana jak mam @

a ja teraz to już padam na morde- wyprasowałam taką sterte ubranek od weroniki,że jak zaczynałam to męża przez tą kupe nie widziałam fuj! jak ja nie lubie prasować!

A weronika znowu dzisiaj dawała czadu z jedzeniem, opowiem wam jak to wyglądało:
rano obudziła sie o 5 i ładnie zjadła 110ml jak na nią to dużo
potem dostała o 9 i tutaj cyrk, nie chciala! chyba pół godziny w nią wciskałam i w końcu zjadła az 50ml!
potem o 13 cyrk od nowa nie chciała jeśc i zaczęła ryczeć, no to ja smok , chwila uspokajania i znowu butla i tak 30 minut zjadła 60ml
potem o 17 to samo ale ryk jeszcze wiekszy niz wczesniej- ona dostaje kurwicy za kazdym razem jak jej smok do buzi wsadze i pociagnie a tam mleko
dopiero po kąpaniu o 20 zjadla sama bez placzu i prezenia 100ml
Tak wiec moje dziecko zjadlo dzisiaj 380ml super nie? i tak mamy codziennie ,ą waży 5kg
a i dalam jej dzisiaj przed mlekiem o 13 ziemniaczka to jedna lyzeczke wyplula cala a z drugiej no moze polowe cosik tam pociumkala a reszte wyplula- moje dziecko nie lubo jesc i tyle na temat ::)

opowiem wam Lilijkowo-Milenkowe zmagania z nowym mleczkiem NAN 2R od 5-ego miesiaca :laugh:

Milena max.wypijala 90ml zwyklego mleczka NAN 1,ledwo....i spala,nawet do 10godz.
dzis wiec zrobilam jej na dobranoc 90ml NAN 2R,i wiecie co?????
musialam isc dorobic jeszcze 30ml,ktore wypila!!! :o :o
mysle ze jak bym jej zrobila jeszcze 30ml to tez by wypila..................

czyli w sumie wypila 120ml zageszczonego mleka !!!!!!!!!! :o :o :o :o

a teraz zadanie dla was ;D

co obstawiacie? przespi cala noc czy sie obudzi na amu amu??? ;D

witam w piekne i sloneczne sobotnie przedpoludnie.....

dzisiaj siedze sama w domu, moj ukochany mezczyzna dzis pracuje caly dzien i cala noc :( niestety, musze sobie jakos czas zorganizowac!!!!chyba wybiore sie na male zakupy :laugh: :laugh: :laugh:

alka chetnie wpadne do Was i upichce cos dla rodszinki, ale jesli chodzi o zmywanie to ja tez niecierpie!!!!!
Klaudia jezeli chodzi o karmienie to ja jeszcze nic nie daje malemu oprocz cycusia, dopiero jak skonczy 6 miesiecy to zamierzam, a jezeli chodzi o nocki, to zalezy, czasami budzi sie 2 razy i to dopiero kolo 4, a czasami 5 erazy i pierwszy raz tak kolo 23 a klade go o 20

jak na arzie znikam i zycze wszystkim milego dzioneczka!

cześć Babulki.

Nie miałam netu przez tydzień bo okazało się że jest jakaś promocja i dwa miechy za darmo więc odłączyli nas i wczoraj podłączyli jeszcze raz.

No ale za dwa miechy nie będę płaciła. ;D

Zaraz zerknę co tam u Was słychać.

nie przespala mi calej nocy!!! :)

zasnela kolo 21 a obudzila sie po 5......czyli normalnie
potem dostala mleczko i spala do 8
a od 9 spi do teraz  ;D

zdazylam zjesc sniadanie,umyc twarz,i wlosy
ciekawe czy zdaze zrobic makijaz i rozczescac wlosy

no to milego weekendu laski!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Cześć dziewczynki po długiej przerwie ale miałam problemy z netem

Klaudia ja nie daję nic oprócz piersi a jeśli chodzi o noce to najwięcej
przespał 5 h

Joasia pisałaś że mieszkasz koło Rzeszowa a gdzie dokładnie bo ja w Dębicy

Liluś Kredeczko wszystkiego najlepszego

Oliwier waży 6800 g właśnie byliśmy w ubiegły czwartek na szczepieniu no i on po tym szczepieniu gorączkuje, za pierwszym razem było to samo
A dziś to noramlnie cud mały śpi jakieś 2 h
Bo od 3 tygodni to on spał tylko 0,5 h rano i na spacerkach a tak cały dzień musiałam się nim zajmować i jak czytałam jak wasze dzieci śpią to wam strasznie zazdrościłam

Iwon u mnie jest to samo z tymi prężeniami i z tego co wiem to są wzdęcia mi lekarz powiedział że to przechodzi po 4 miesiącu
Daję mu sab simplex ale nie wiem czy pomaga trudno powiedzieć bo raz jakby lepiej a raz gorzej więc czekam niecierpliwie na 4 miesiąc

Do góry