reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2025 ☀️

U mnie też mdłości od rana do wieczora. Zmeczenie i totalny brak sil. Na pokładzie 5 i 7 latka. Niby duze a nie mam kiedy odpoczac. Bo rano jak je zawiozę do szkoły to wracam 8.30 ogarne dom i jade po jedna na 11.30 obrócę się 2 razy w domu przy obiedzie i jadę po druga. Jak wrócimy to obiad,lekcje i dziewczynki chca na roraty. Wracam o 19.20 i wtedy to już w ogóle nie wiem za co się brac. Czy je kapac,czy dawac kolacje czy może wykapac siebie. Także na pelnej cały czas. Maz mowi że może uda mu się dziewczyny wozic od następnego tyg wieczorami to chociaż tyle sb odpoczne
Sporo masz na głowie 🫣 jak się maluch pojawi to maz Ci więcej pomoże przy dzieciach?

reklama
Serio dziewczyny z dziećmi was podziwiam. Mi ciężko wyjść z łóżka, dziś musiałam coś załatwić i godzina na mieście a wróciłam i do łóżka bo byłam wykończona😳wstajecie rano, odwozicie dzieci, a mamy z maluchami to ja nie wiem jak to robicie. Szacunek dla was ♥️

Ja już mam odstawiać duphaston też, ale mam jeszcze rozłożony w pojemniku na leki do końca tygodnia więc wezmę. Potem już mi tylko cyclogest zostanie jeszcze na dwa tygodnie i koniec leków 🙈
Ojejku jak ja zazdroszczę też bym chciała zejść już z cyglogestu bo duphaston mi nie przeszkadza ale coś czuję że jeszcze trochę będę musiała pobrać przez ciągłe plamienia

Serio dziewczyny z dziećmi was podziwiam. Mi ciężko wyjść z łóżka, dziś musiałam coś załatwić i godzina na mieście a wróciłam i do łóżka bo byłam wykończona😳wstajecie rano, odwozicie dzieci, a mamy z maluchami to ja nie wiem jak to robicie. Szacunek dla was ♥️
Pierwsza ciąża jest pod tym względem najlepsza można odpoczywać, bo później to już jazda bez trzymanki 😅
Jest 8 a ja już zrobiłam milion rzeczy i bym poszła spać 🙈

Ja nie narzekam ale mój mlody prawie 5 lat. Najpierw jest w przedszkolu więc do poludnia wolne. A po południu rozumie że mama chce poleżeć i bawi sie sam ❤️ tyle że potem więcej sprzatania🤣

Ja nie narzekam ale mój mlody prawie 5 lat. Najpierw jest w przedszkolu więc do poludnia wolne. A po południu rozumie że mama chce poleżeć i bawi sie sam ❤️ tyle że potem więcej sprzatania🤣

Mój ma 6. Przedwczoraj był Kolega 5 godzin to poleżałam . O dziwo nie roznieśli chaty. Mi pomagają też książki. Liczenie cyferki. Literki dam zadanie i siedzi z godzinke i rysuje. Przyznam też, że jest konsola w domu 🫣 grał ostatnio w ludzika . Nic dobrego ale też poleżałam.

Mój ma 6. Przedwczoraj był Kolega 5 godzin to poleżałam . O dziwo nie roznieśli chaty. Mi pomagają też książki. Liczenie cyferki. Literki dam zadanie i siedzi z godzinke i rysuje. Przyznam też, że jest konsola w domu 🫣 grał ostatnio w ludzika . Nic dobrego ale też poleżałam.
To u nas YouTube wystarcY ale śmiać mi się chce jak leżę, mój tato przyjdzie a on od drzwi, cicho, mama spi 🤣

reklama
Do góry