Estuś
Moderator
@Naataaliaa wyslalam Ci priv ze zdjeciem
Jak to wyglada u nas na wrześniowych
Jak to wyglada u nas na wrześniowych
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też wolę tutaj I też uważam, że tu jest większy porządek, bo zawsze wiem odkąd zacząć czytaćWiesz ja np fb nie mam , tylko Messenger , poza tym tu jednak nie trzeba podawać nazwiska i również tutaj na prywatnej grupie robi się zakładki osobna z terminami osobne z dyskusja i do tego można wracać kiedy chcesz bo to jest ba stronie pierwszej , wiec tez jest porządek teraz jest jak jest bo jesteśmy na głównym forum , ale to tylko moja zdanie . I to będzie grupa tylko dla nas tajna , nikt tam poza Nami nie będzie miał wstępu po to są moderatorki które byśmy wybrały i jak jakaś mama będzie chciała dołączyć to możemy ja zaakceptować ale już nikt poza zgłoszonymi dziewczynami nie widzi naszych rozmów
Skoro na prywatnej tutaj można tworzyć osobne wątki to spoko, w takim razie lepiej tutaj, ale tylko nadmienię że nie chodziło mi o podawanie tutaj publicznie nazwisk. Założycielka mogłaby wysłać link w wiadomości prywatnej. Ale to tylko informacyjnie, bo skoro mówisz że można wątki to sama wolę tutajWiesz ja np fb nie mam , tylko Messenger , poza tym tu jednak nie trzeba podawać nazwiska i również tutaj na prywatnej grupie robi się zakładki osobna z terminami osobne z dyskusja i do tego można wracać kiedy chcesz bo to jest ba stronie pierwszej , wiec tez jest porządek teraz jest jak jest bo jesteśmy na głównym forum , ale to tylko moja zdanie . I to będzie grupa tylko dla nas tajna , nikt tam poza Nami nie będzie miał wstępu po to są moderatorki które byśmy wybrały i jak jakaś mama będzie chciała dołączyć to możemy ja zaakceptować ale już nikt poza zgłoszonymi dziewczynami nie widzi naszych rozmów
Mi położna powiedziała żebym przed 9.12 nie przychodziłaTeż mam wizytę 11.12 już się zastanawiam czy nie przełożyć na wcześniejszy termin
Dla mnie super pomysł. Z doświadczenia poprzednich grup proszę nie dyskryminować nowo przychodzące osoby. Już przeżywałam tu takie akcje :/Mamuśki , pytanie.. czy jesteście za tym żeby pomału założyć grupę prywatna ? Wydaje mi się , ze już teraz pomału będą testować sierpniowe mamy . Za chwilkę pierwsze wizyty , może ktoś będzie chciał jakieś zdjęcie wstawić , a po co wszyscy na forum maja czytać co piszemy i oglądać zdjecia . Do prywatnej grupy zawsze jakaś nowa mama może dołączyć , wtedy wysyła prośbę i moderatorka grupy akceptuje co Wy myślicie na ten temat ? . Jesli byście chciały to trzeba będzie napisać do głównej moderatorki - aniaslu -i zgłosić nicki dziewczyn które by chciały w tej grupie być No i dodatkowo trzeba wtedy ustalić 2 moderatorów . Myśle , ze lepiej byc na takiej grupie , tam możemy sobie zrobić taka stronę z terminami wizyt , żeby można było trzymac kciuki za każda , z terminami porodu później z imieniem tak mieliśmy na wrześniowych mamach . No, ale to wypowiedzcie się co myślicie ?
@beaunuage @Kitsune @MatkaWariatka37 @Paula94 @Kasia.dobry @pinnacce @Naataaliaa @PierwszaFasolka2020 @Fralex @Szelejla @MatkaJoanna @annamaria321 @Kinga1013 @zolinka_ @Ifi25 @Testral @Lena049 @kavangah @Inka.85 i cała reszta dziewczyn
Oczywiście nowe mamy, które będą chciały dołączyć będą mile widzianeMi położna powiedziała żebym przed 9.12 nie przychodziła
Dla mnie super pomysł. Z doświadczenia poprzednich grup proszę nie dyskryminować nowo przychodzące osoby. Już przeżywałam tu takie akcje :/
Każdy ma prawo w grupie być bez względu na to kiedy chce dołączyć
Przykro mi bardzo...Witajcie Dziewczyny.
Wpadłam się z Wami po raz kolejny przywitać i ... pożegnać.... U mnie prawie tydzień temu wystąpiło plamienie, a później już krwawienie.... Na chwilę obecną próbuje jakoś poukładać sobie wszystko w głowie, ale przepraszam narazie chyba nie jestem w stanie śledzić co u Was. Jednak wszystkim życzę dużo, dużo zdrówka i jestem z Wami całym serduchem.
Ja tak robięktoś mi kiedyś polecał by zapisywać pytania na kartce, już widzę mojego lekarza jak mu listę wyciągam z kieszeni
Ja jestem za! Bardzo dobry pomysłMamuśki , pytanie.. czy jesteście za tym żeby pomału założyć grupę prywatna ? Wydaje mi się , ze już teraz pomału będą testować sierpniowe mamy . Za chwilkę pierwsze wizyty , może ktoś będzie chciał jakieś zdjęcie wstawić , a po co wszyscy na forum maja czytać co piszemy i oglądać zdjecia . Do prywatnej grupy zawsze jakaś nowa mama może dołączyć , wtedy wysyła prośbę i moderatorka grupy akceptuje co Wy myślicie na ten temat ? . Jesli byście chciały to trzeba będzie napisać do głównej moderatorki - aniaslu -i zgłosić nicki dziewczyn które by chciały w tej grupie być No i dodatkowo trzeba wtedy ustalić 2 moderatorów . Myśle , ze lepiej byc na takiej grupie , tam możemy sobie zrobić taka stronę z terminami wizyt , żeby można było trzymac kciuki za każda , z terminami porodu później z imieniem tak mieliśmy na wrześniowych mamach . No, ale to wypowiedzcie się co myślicie ?
@beaunuage @Kitsune @MatkaWariatka37 @Paula94 @Kasia.dobry @pinnacce @Naataaliaa @PierwszaFasolka2020 @Fralex @Szelejla @MatkaJoanna @annamaria321 @Kinga1013 @zolinka_ @Ifi25 @Testral @Lena049 @kavangah @Inka.85 i cała reszta dziewczyn