Adasiowa51015
Aktywna w BB
zależy od aplikacji. Te miesiączkowe liczą mi 6+0, ciążowe 5+6Który dzisiaj tydzień i dzień? Napisz jak będziesz po
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
zależy od aplikacji. Te miesiączkowe liczą mi 6+0, ciążowe 5+6Który dzisiaj tydzień i dzień? Napisz jak będziesz po
no właśnie ja to samo co specjalista to wszystko prywatnie.. np alergolog ponad 500 z lekami a na ortodonte to nawet nie gadam ile wydalam na dzieci bo chy a z 20tys juz mi poszlo a konca nie widac :/Na nfz ostatnio rodziłam i miałam w ciąży wizytę u diabetologa, prenatalne 1 i 2 symestru, amiopunkcie, kariotypy. A tak to nie pamiętam kiedy korzystałam.
czekamy na relacjęHejka. Ja dzisiaj wizytuje. mam o 9.15 i czuje ze zaraz mnie zeżre stres
Ortodontę za siebie też wydałam fortunę.no właśnie ja to samo co specjalista to wszystko prywatnie.. np alergolog ponad 500 z lekami a na ortodonte to nawet nie gadam ile wydalam na dzieci bo chy a z 20tys juz mi poszlo a konca nie widac :/
Ja też dzisiaj mam wizytę na 10 u mnie 6+2 nie mogę się doczekaćHejka. Ja dzisiaj wizytuje. mam o 9.15 i czuje ze zaraz mnie zeżre stres
Dajcie znać dziewczyny jak po wizytach ja jutro idę prywatnieJa się też właśnie umówiłam na dzisiaj, tak na ostatnią chwilę. Co prawda się nie martwię i nie stresuję, bardziej nie mogłam się już doczekać aż usłyszę serduszko Też jestem dzisiaj 6+2, wizyta o 10:20
Ja właśnie czekam, a jak czytam takie dobre wiadomości to podchodzę do tego jeszcze bardziej optymistycznie. Gratulacje!Ja już po widać serduszko wszystko jest dobrze jaki to piękny widok
Dziękuję i powodzeniaJa właśnie czekam, a jak czytam takie dobre wiadomości to podchodzę do tego jeszcze bardziej optymistycznie. Gratulacje!