reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2024

reklama
Na nfz ostatnio rodziłam i miałam w ciąży wizytę u diabetologa, prenatalne 1 i 2 symestru, amiopunkcie, kariotypy. A tak to nie pamiętam kiedy korzystałam.
no właśnie ja to samo co specjalista to wszystko prywatnie.. np alergolog ponad 500 z lekami a na ortodonte to nawet nie gadam ile wydalam na dzieci bo chy a z 20tys juz mi poszlo a konca nie widac :/

no właśnie ja to samo co specjalista to wszystko prywatnie.. np alergolog ponad 500 z lekami a na ortodonte to nawet nie gadam ile wydalam na dzieci bo chy a z 20tys juz mi poszlo a konca nie widac :/
Ortodontę za siebie też wydałam fortunę.
Alergolog nasz 300zł za wizytę x 2 bo ja i córka.
Ogólnie mała ma problemy zdrowotne. Między innymi wodonercze obustronne. Nefrolog(nfz klinika i prywatnie) , neurolog, rehabilitacja, urolog(nfz klinika) , kardiolog.
Miała też problemy z przybieranie na wadze, urodziła się 3570g a na pół roku nie miała 5kg. Dieta rozszerzona na 3 miesiące (ostatni ratunek). Gastroenterolog 300 co tydzień był. Obecnie 1x na 2 miesiące. Na lekarzy w pierwszym roku jej życia poszło tyle co na in vitro 🤷
Ale spoko za luxmed pakiet rodzinny płacę mniej niż na nfz a korzystam więcej.
Może na starość więcej będziemy korzystać z nfz - odwiedziny u rodzinnej z nudów 😂

Ja się też właśnie umówiłam na dzisiaj, tak na ostatnią chwilę. Co prawda się nie martwię i nie stresuję, bardziej nie mogłam się już doczekać aż usłyszę serduszko 😍 Też jestem dzisiaj 6+2, wizyta o 10:20

Ja się też właśnie umówiłam na dzisiaj, tak na ostatnią chwilę. Co prawda się nie martwię i nie stresuję, bardziej nie mogłam się już doczekać aż usłyszę serduszko 😍 Też jestem dzisiaj 6+2, wizyta o 10:20
Dajcie znać dziewczyny jak po wizytach 😍ja jutro idę prywatnie 🥰

reklama
Do góry