reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
ja tez dzis dostalam 2 smsy o znizkach w sklepach dzieciecych, 30 %
tylko mi niczego nie brak :D
Moja położna co będzie przy porodzie tez mi właśnie gadał ze drugie i kolejne porody zupełnie inaczej wyglądają i mam nadzieje mówiła prawdę [emoji23] ja liczę na szybka akcje
mi przy drugim lekarz tlumaczyl,ze moge nie zdazyc do szpitala... obiecanki cacanki od rana bole, urodzilam o 22.
nie zebym chciala po drodze :errr:
zdazyc do szpitala a tam myk i juz :D

Moja położna co będzie przy porodzie tez mi właśnie gadał ze drugie i kolejne porody zupełnie inaczej wyglądają i mam nadzieje mówiła prawdę [emoji23] ja liczę na szybka akcje

Ja tez mam nadzieje ze szybsza niż 1 poród ale nie aż tak [emoji51][emoji51]

Witam się z rana [emoji1] ja byłam już u alergologa i na zakupach :) za niecałe 3h idę odebrać siostrzeńca z przedszkola :) trochę pobiega z kolegami po placu ,później zabiorę go na loda i pójdzie ze mną do smyka choć nie wiem czy dojdzie taki kawal drogi bo uwaga dziś i w weekend 20% ZNIZKI NA WSZYSTKO W SMYKU (STACJONARNIE)
Zobacz załącznik 860303
[emoji35]
Dzień po tym jak zrobiłam duże zamówienie to dają 20% taniej.....

roznie to bywa mi wolno szyjka sie otwiera przy obu porodach dwa dni chodzilam ze skurczami i za drugi razem na patologi przekonywalam ze w nocy piatek urodze a lelarka ze nic rozwarcia ze w poniedzialek urodze a tu w sobotote nad ranem urodzilam

Dobre [emoji23][emoji16]
Screenshot_2018-05-25-13-49-45.png

Załączniki

• Screenshot_2018-05-25-13-49-45.png
    Screenshot_2018-05-25-13-49-45.png
    257,3 KB · Wyświetleń: 471
reklama
Do góry