reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Ach ta zwierzeca natura [emoji16]
Screenshot_2018-05-09-13-51-11.png

Załączniki

• Screenshot_2018-05-09-13-51-11.png
    Screenshot_2018-05-09-13-51-11.png
    411,1 KB · Wyświetleń: 248
Też mam ochotę na słodkie... [emoji15]
Wczoraj zrobiłam lody orzechowe, a za chwilę pójdę chyba robić pralinki czekoladowe... [emoji15]

Dlatego uważam, że cacao w domu zawsze musi być ;)
Wtedy z podstawowych produktów coś się da zrobić czekoladowego [emoji6]

Aga czy ty jesteś jakimś robotem? Im dłużej czytam forum tym bardziej widzę jaka chu... panią domu jestem w porównaniu do ciebie. Gdzie ty znajdujesz siły żeby tyle rzeczy samodzielnie robić? Te pietruszki tak na Ciebie działają? ;)

jak robisz lody orzechowe ? ja truskawkowe potrafie dobre ale orzechwe mi wychodza kwasne buuu...
Z czego robisz?
Owocowe to kasza jaglana (trochę, jako zsgestnik), mleko kokosowe i owoce ;)
Wczorajsze orzechowe to było trochę kaszy jaglanej, trochę banana, mleko kokosowe, masło orzechowe, daktyle i mielone orzechy - dobre wyszły ;)
(robiłam bez maszynki, bo do zamrażalnika mi nie wejdzie [emoji52], ale mam takie silikonowe pojemniczki na lody, i w tym zrobiłam ;))

No zawsze to jakieś rozwiązanie [emoji16] ja zjadłam trochę żurawiny ale czekoladę kokosową bym zjadła ( jak w życiu tej nielubilam) ale po zdjęciu od szczesliwej ciężarnej mi się zachcialo[emoji23] ale mój do 21 w pracy musi być więc też muszę się czymś innym zadowolić [emoji16]
Nie spodziewalam się, że jedna kostka czekolady aż tak wzbudzi apetyt [emoji16][emoji33][emoji33]

reklama
Do góry