kinga30
Fanka BB :)
Ola pięknie wygladala już w podróżyDziewczyny a Ola się coś odzywała?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ola pięknie wygladala już w podróżyDziewczyny a Ola się coś odzywała?
Kuzwa nie no ja to jestem jednorazowe wydanie [emoji23]Dzień Świstaka [emoji5]
Ja też [emoji106]Mam nadzieję że wszystko poszło po jej myśli [emoji4]
A z ile startowałaś?I wiecie co ... ubrałam dziś staniu i myślałam że pojade bez do lekarza [emoji23]no i oczywiście trochę znów przytylam myślę, że z 8 na przodzie pojadę na porodowke [emoji16]
59 i schudłam 5 kg przez wymioty a teraz mam 71.5 [emoji33] myślałam że spadne z tej wagi [emoji23] ale w ostatnim tygodniu tak mocno i brzuszek urósł i ja ogólnie ale niewiem czy to też nie przez ta bombowa dawkę progresteronu bo jem normalnie przez cały czas tylko jeden dzień obzarciuszka miałam ale to na pewno nie wpłynęło na to aż tak bardzo [emoji16]A z ile startowałaś?
Ja mam biceps jak jakiś pakier tylko że bez mięśni [emoji23]ja ide w maju na komunie w czerwcu na roczek i nie wiem w czym... chyba wdzinsach jak dalej tak pojdziea niby narazie +9kg mam w maju napewno bedzie z +10 a w czerwcu +12
niby tylko brzuszek mam ale jak cokolwiek ubiore to wygladam fatalnie.... jakos tak bezpłuciowo ...
Ja mam biceps jak jakiś pakier tylko że bez mięśni [emoji23]