reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

No już wczoraj nie [emoji16] oby tylko nie za szybko
Aaaaaa widzisz, myślałam że to news z dzisiaj ;)

Boszzz jak się nudzę! Zrobiłam już porządek na biurku, wywaliłam wszystko co zbędne, ogarnęłam jakieś pierdoły i chętnie poszłabym na to zwolnienie już teraz :) Coś czuję że te następne 2 dni będą najdłuższe ever...

reklama

Boszzz jak się nudzę! Zrobiłam już porządek na biurku, wywaliłam wszystko co zbędne, ogarnęłam jakieś pierdoły i chętnie poszłabym na to zwolnienie już teraz :) Coś czuję że te następne 2 dni będą najdłuższe ever...
Nie dzisiaj urodziła dopiero

u mnie to samooooooo to bedzie najdluzszy tydzien mojego zycia....

Niemamco - ja kupilam sobie bawelniana,zwykla koszule nocna do rodzenia,bo ubieram ja tylko do porodu. Rodzilam w niej Starszaka i Mlodszego i teraz kolej na Najmlodszego. Mam do niej duzy sentyment :laugh2:

reklama
Kochana ja tylko do środy, więc naprawdę mega Cię rozumiem i współczuję...

Może w DE mieliście szybciej te informacje :-D:-D

A tak na serio to może widziałaś info że trafiła do szpitala wczoraj?
Haha A może to było w nocy jak niespalam ?[emoji23] Chyba że rano czytałam taka niewyspana i myślałam że to było wczoraj [emoji16] Jezu moje odmozdzenie się pogłębia [emoji3]

Do góry