reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Witajcie[emoji5]
Wstalam z bolem gardla[emoji20] No nie moze byc wszystko ok[emoji53]
Mloda smarka dalej. Nie jakos mocno, ale jednak. Chce isc jutro do przedszkola, bo maja wyjscie do muzeum, a ja sama nie wiem co robic. Nie lubie takich sytuacji[emoji53]

Przeróżne i niezaleznie od pory dnia i nastroju. Potrafię mieć załóżmy 117/69 a następny pomiar 149/94. Cały czas jestem na lekach i cały czas takie coś się zdarza. A wgl dziś rano to miałam 114/93. Mam nadzieję, że jutro coś wymyślimy na tej wizycie. Trzymam kciuki, żeby u Ciebie też było lepiej :)

Ja już po i żyję :D A co do brzucha to i ja sie nim ocieram a ściany itp. Wczoraj nie mogłam wyjść z kibla na stacji benzynowej bo było tak mało miejscca w tym przedsionku ze zlewem, że musiałam sie ocierac o drzwi. Mam nadzieję, ze nie ma tam kamer :D
Wlasnie najgorsze te skoki ,a odczuwasz bole glowy?

Hej Mamuski

Onaszczesliwa2018 - powodzenia na wizycie!
Oliwka - sliczny,zgrabny brzusio
Agnieszka - daj kawalek tego z buraka :-) my namietnie robimy brownie z czerwonej fasoli. Niebo w gebie!! A i matka sie cieszy gdy chlopcy jedza az im sie uszy trzesa.
Kinga30 - mam nadzieje,ze z kostka juz dobrze. I jak tam dzieci?to byla alergia ?

Ja jutro echo serca i holter mi zaloza na 24 h.
A dzis znowu do banku...
Czujecie wiekszy nacisk na pochwe? Mi sie tak psiknelo dzisiaj,ze balam sie,ze zaraz dziecko urodze tak zabolalo na dole..
Milego dzionka

Ja czuje mega mału dalej musi być ułożony główka w gore czuje jak kopie mnie w tyłek od tylu [emoji23]
W pochwę nacisk, w pęcherz jakby go trzymał w ręce i sobie ściskał

Przyszła w koncu paczka z H&M. Czekałam 2,5 tygodnia :O Ale to juz koniec z zakupami :) Mam już wszystko :) Ta bluza i kombinezony z kapturkiem to 74. Reszta 62 z przewagą 68. Brakowało ubranek na chłodniejsze dni, ale oczywiscie kupiłam mnóstwo innych ubrań. Uwaga chwalę sie :DZobacz załącznik 849641 Zobacz załącznik 849642 Zobacz załącznik 849643 Zobacz załącznik 849644 Zobacz załącznik 849645
"Uwaga chwale się" hehehe [emoji23][emoji16][emoji16] dobrze, że ostrzeglas [emoji16][emoji16] piękne zakupy [emoji16][emoji16]

Co do tabletek - jak prowadziłam bardzo nieregularny tryb życia biorąc tabsy, to tylko alarm w telefonie mnie ratował (sleep as Android, polecam nota bene, bo można drzemkę ustawić od 1do 60 minut i ogólnie dość "upierdliwy" jeśli chodzi o ewentualne wyłączanie przez sen [emoji23])
Bez alarmu byłoby bez szans, brałam niby wieczorem, a czasem o tej porze byłam poza domem, czasem się kladlam, a czasem dopiero wstawałam, żeby np się uczyć, pracować, albo zrobić coś na uczelnię ;) choć z tego programu korzystałam dopiero w końcówce brania tabsów, wcześniej nie było takich wynalazków [emoji23]
Ja bez alarmu w telefonie tez bym nie dala rady. I w gre wchodzi tylko godzina 19.00, na zmianie zmian w pracy[emoji6]

reklama
Do góry