ile masz lat i jak duze dzieci ? w ktorym tygodniu teraz jestes ?
38, ale dzieci mam małe; 2,5 i 4. Późno zaczęłam się rozmnażać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ile masz lat i jak duze dzieci ? w ktorym tygodniu teraz jestes ?
pozno ale skutecznie przynajmniej jestes w temacie, ja juz zapomnialam, wyszlam z wprawy...bede sie uczyc od nowa38, ale dzieci mam małe; 2,5 i 4. Późno zaczęłam się rozmnażać
To Ci mała rozrabiaka [emoji16]No nie no, wejsc sie da, ale otwarcie szafek grosi zawalem[emoji6]
Też brałam ta opcję pod uwagę po tym jak była na mnie zła bo pojechałam do szpitala , ale ostatnio tfu tfu żeby niezapeszyc była normalna więc zostaje, ale jak mnie ruszy to nie mogę obiecać że tego jeszcze niepoczynie [emoji1]Mam ochotę zmienić lekarza na tego, który prowadził mi poprzednią mocno zagrożoną ciążę. Tamten dobrze na mnie działał. Ale jakoś na sam koniec ciąży tak głupio
A mój książę nadal śpiący chyba ten upał tak na niego działa [emoji16]
pozno ale skutecznie przynajmniej jestes w temacie, ja juz zapomnialam, wyszlam z wprawy...bede sie uczyc od nowa
Po mamusi hahaha [emoji23]MoJ tez ma w nosie wszystko [emoji23]
Też brałam ta opcję pod uwagę po tym jak była na mnie zła bo pojechałam do szpitala , ale ostatnio tfu tfu żeby niezapeszyc była normalna więc zostaje, ale jak mnie ruszy to nie mogę obiecać że tego jeszcze niepoczynie [emoji1]
Mam to samo. W pokoju córki totalny Armagedon. Jak się zabrałam ostatnio za porządki Ti dwa wory śmieci wyniosłam. Chomikuje wszystko. Każdy rysunek, figurkę. No dosłownie wszystko. A dzisiaj o mało się nie zabilam o porozwalane piłki.To Ci mała rozrabiaka [emoji16]
Ciekawe czy mój też będzie taki [emoji1] ale jak to chłopak pewnie tak [emoji16]Mam to samo. W pokoju córki totalny Armagedon. Jak się zabrałam ostatnio za porządki Ti dwa wory śmieci wyniosłam. Chomikuje wszystko. Każdy rysunek, figurkę. No dosłownie wszystko. A dzisiaj o mało się nie zabilam o porozwalane piłki.