reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Mam ochotę zmienić lekarza na tego, który prowadził mi poprzednią mocno zagrożoną ciążę. Tamten dobrze na mnie działał. Ale jakoś na sam koniec ciąży tak głupio
Też brałam ta opcję pod uwagę po tym jak była na mnie zła bo pojechałam do szpitala , ale ostatnio tfu tfu żeby niezapeszyc była normalna więc zostaje, ale jak mnie ruszy to nie mogę obiecać że tego jeszcze niepoczynie [emoji1]

reklama
Mam to samo. W pokoju córki totalny Armagedon. Jak się zabrałam ostatnio za porządki Ti dwa wory śmieci wyniosłam. Chomikuje wszystko. Każdy rysunek, figurkę. No dosłownie wszystko. A dzisiaj o mało się nie zabilam o porozwalane piłki.
Ciekawe czy mój też będzie taki [emoji1] ale jak to chłopak pewnie tak [emoji16]

Do góry