Margana
Fanka BB :)
To co bedzie po[emoji33]A jeszcze melisy niepilam a już takie podejscie[emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To co bedzie po[emoji33]A jeszcze melisy niepilam a już takie podejscie[emoji23]
Ja pije tylko z pomaranczaWłaśnie też się tak zbieram do kupna melisy i jeszcze jej nie mam a czasem ciezko mi się zasypia :/
Ja tez juz odpoczywam nie bylo mnie w weekend na forum bo chcialam sie mezem nacieszyc bo przyjechal na weekend ale juz niedawno pojechal ;( Milego wieczoru ;*Co tam u Was dziewczyny ? Jak niedzielny wieczorek? Ja dziś wyjątkowo się umalowalam ogarnęłam byłam u rodziców na grilu później u małej na cmentarzu na lodach i juz leze przed tv i odpoczywam
Też się o ucho boję bo Kacprowi często schodziBiedny , ja miałam tak ż córka w zeszłym tygodniu. Zaczęło się od gardła i gorączki a skończyło na ropnym zapaleniu ucha..oby mu szybko przeszlo
Dziewczyny jeszcze moj przy sprzątaniu teraz potlukl lusterko aż we mnie wrzeeeee co tam sprząta to jak nie jakiś flakonik to coś innego mu zlatuje a dziś lusterko Nosz kur*wa jasna 7 lat pecha?[emoji849]
Napisałam Ci wiadomość [emoji4]Serio? Czy żartujesz? Nawet wyśle Ci to na mój koszt bo co ja zrobię z dwoma takimi samymi[emoji16]
Ja uwielbiam z gruszką a teraz kupiłam z truskawką [emoji4]Ja pije tylko z pomarancza
Niewiedzialam , że tak szybko go odsprzedam[emoji16]Masz lepszy refleks
Mogłaś ustawić licytację [emoji23] jeszcze byś na nim zarobiła [emoji23]Niewiedzialam , że tak szybko go odsprzedam[emoji16]
No ledwo wrzuciłam zdjecie a On już sprzedany[emoji23]O...jak szybko poszlo[emoji3]