reklama
Agatka29
Fanka BB :)
Będę trzymała kciuki za dobre wieści ,napisz jak się czegoś dowieszZ tego stresu zapomniałam ale pojadę ok 11
martina86
Tak,ja od czterech dni śpię po 3 godziny,budzę się i przewracam z boku na bok.Kurczę...Was też męczy bezsenność? Ja od dłuższego czasu nie mogę spać czasem nawet i do 5...zaprowadzić syna do przedszkola na 7.30to wtedy prawdziwy hardcore...
Marzycielka
Skąd ja to znam... jestem w kuchni - wszyscy sa. Idę do łazienki to obie córki pukaja czy już wychodzę, co robię itd. Siadam w ciemnym pokoju, żeby mnie nikt nie widział z tel pod kocem- 3 min i cała ferajna przy mnie [emoji33] tylko kota czasami brakuje żeby jeszcze tlenCo do kaw to ja też piję w ciąży, mam niskie ciśnienie ogólnie więc na mnie nijak negatywnie nie wpływa.
Sorry Bejbe Ale dzisiaj mam jakiegoś mega wk... na wszystkich! Moje dziecko sklerotyka i bałaganiarza, M. który pyta mnie O WSZYSTKO... grrrrr.... jestem bliska ucieczki od nich dzisiaj
...o 10.00 zabraliśmy syna M. byliśmy razem we 4 na spacerze, lodach itp, teraz przyszliśmy do domu, chłopaki się bawią, ja się ukryłam z kompem w sypialni to wszyscy przyleźli do mnie...!! No żyć kkkkk nie mogą beze mnie...
zabierał.
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
No. Moja mloda np moglaby chodzic z jedna pielucha caly dzien az by jej spadla i nic jej nie przeszkadzalo[emoji23]
No moja tez nic zero reakcjj nawet pupa czysta wiec zmienualam co 4h
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Jest dużo pięknych miejsc tutaj i to w okolicy mój dużo na kolazowce jeździ czasami jak mi pokazywał zdjęcia to przepiękne [emoji7]
No to po porodzie jeziorko co ?? Razem
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Marika do 35 mac chyba jak niema przeciwwskazań , ale to Jola Ci napisze ona będzie wiedziała na 100
Moj mnie nie chcial puscic juz w 28[emoji85][emoji85][emoji85][emoji85]ale chyba 35 to za duzo na latanie nawet jak ciaza ok
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Oj ja też polecam 14 października miałam ślub super sprawa i ten czas przed przygotowania <3
No ciejawe jak to jest?? Emocje co? Gorzej niz przed studiami testami?
G
gosc12
Gość
Dokładnie o kasę chodzi. Kilka razy leżałam 3dni "na obserwacji" nic mi nie bylo kompletnie , ale zostać musiałam..Hm dziwnie , ale może też zależy od powodu z jakim się przyjechało? Chyba że nastawiaj się odrazu na kasę i przez to kładą na oddzial[emoji2]
reklama
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Coraz częściej mnie jakieś strachy nachodzą:/ chyba mi je** w głowie przez to lezenie [emoji8]
Napewbo kochana to przez to bo tylko dom lpzko ufff bardzo mi zal gdybym musiala to scisgne tesciow i tez bym lezala bo to tylkp dla dobra
Duzo nie zistalo nie smutaj sie
Podziel się: