reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
I tak trzymać! Nie dać się!! a swoją drogą 950g to już nie taki mały ten twój mały :D
Ja się dziś tak nie zdrowo objadłam że aż mały się mniej ruszał :o posiadówka rodzinna i jedzenie, od śniadania do kolacji... Ehhh teraz jak leżę w końcu to zaczął dawać znać że jest na swoim miejscu.. Masakra jutro już nie jem tyle o nieee

p19u3e3kk4e7ako0.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Synuś też się objadl i niemial siły nawet ruszać razem z Tobą [emoji2]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Kurcze ja nie mam nawet jak nie jeść..! I same dobre tuczące rzeczy: lasagne jego mamy- mega! makaron, pizza, owoce morza- smażone... karczochy (pyszne!) ale pieczone z oliwa której nie żałują :D na deser lody, tiramisu itp.... wczoraj na kolacje wzięłam miskę sałaty bo brakowało mi czegoś lekkiego..!! [emoji16]

Co do pogody to jak przylecieliśmy- czwartek i piątek, padało. W piątek wręcz byly burze. Ale wczoraj już 17 st i słońce i coraz cieplej 3)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Zazdroszczę pyszności :) no i temperatury.
ja się nie przejadłam, bo teściowa kiepsko gotuje, ale przyszłam na gotowe,v więc wcale nie marudzę.

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Kurcze ja nie mam nawet jak nie jeść..! I same dobre tuczące rzeczy: lasagne jego mamy- mega! makaron, pizza, owoce morza- smażone... karczochy (pyszne!) ale pieczone z oliwa której nie żałują :D na deser lody, tiramisu itp.... wczoraj na kolacje wzięłam miskę sałaty bo brakowało mi czegoś lekkiego..!! [emoji16]

Co do pogody to jak przylecieliśmy- czwartek i piątek, padało. W piątek wręcz byly burze. Ale wczoraj już 17 st i słońce i coraz cieplej 3)

Karczochy bardzo zdrowe uwelbiam ale roboty z nimi masakra;//
Milego konca pobytu

Torebka perla famosa firma Italy [emoji1][emoji1][emoji108]

reklama
Do góry