reklama
olaaa7
Fanka BB :)
No fest Nie czytałam.Ty to masz rozstrzał myślowy dzisiaj przeczytałaś o kulkach gejszy?
No żeby jeszcze pierogi miały wpływ na orgazmod sexu po miesinie kegla po orgazm do pierogów z truskawami
Zadowoliłabym się nawet takimi ze sklepu gotowymiNo weeez[emoji13] a skad truskawki? Mrozone??
Ja jutro lepie ruskie[emoji173]
olaaa7
Nie ja nie jestem chętna Tzn mój portfelNie żebym zmieniała temat aleeeeeeee jak ktoś chętny [emoji23]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Wronka199
Hahaha erotomanka!! To wibrator mialby robote[emoji13] moze sie zaopatrzJa to w ogóle jestem chyba jakaś niewyżyta Rano ledwo oko otworze to mi się chce [emoji28] Szczęściarz z M że go już wtedy w domu nie ma ale co z tego jak gdy wraca to moja chcica dalej jest na poziomie 11/10
Wronka199
Ale w sumie sie nie dziwie. Ja dzisiaj mojego poinformowalam ze wieczorem planuje jazde na koniu wiec żeby sie szykowal bo wymówek nie przyjmuje[emoji13][emoji13]Ja to w ogóle jestem chyba jakaś niewyżyta Rano ledwo oko otworze to mi się chce [emoji28] Szczęściarz z M że go już wtedy w domu nie ma ale co z tego jak gdy wraca to moja chcica dalej jest na poziomie 11/10
olaaa7
Już mi to zaproponowała @JustMe55Hahaha erotomanka!! To wibrator mialby robote[emoji13] moze sie zaopatrz
Haha jaka dosadna informacjaAle w sumie sie nie dziwie. Ja dzisiaj mojego poinformowalam ze wieczorem planuje jazde na koniu wiec żeby sie szykowal bo wymówek nie przyjmuje[emoji13][emoji13]
Weronika zebyś wiedziała ze my kobiety musimy trzymać sie razem to też przejadę sie na koniu he
reklama
olaaa7
No jak Ty też to mnie nie pozostaje nic innego jak do Was dziś dołączyć [emoji28] Dziś chyba jakiś mecz leci, więc będę musiała się sprężyć żeby zdążyć przed a jak nie to w trakcie Niech sobie ogląda a ja zrobię co trzebaWeronika zebyś wiedziała ze my kobiety musimy trzymać sie razem to też przejadę sie na koniu he
Podziel się: