reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

No niestety pracujemy ciężko a pozniej wszystko wychodzi
A ja mONdra jak zaczynałam pracę na magazynie, wyśmiewałam starsze pracownice które mnie pouczały, że mój zapal do pracy oraz kregoslup padną po kilku latach. Zapał do pracy i wypalenie zawodowe poczulam po czterech latach a kregoslup po sześciu. One mi dawały wtedy maksymalnie 10 lat że wytrzymam. A ja mONdra myslalam ze taka trzyzmianówka jest super. Brawo ja :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

reklama
ja pracuje przy komputerze i też kręgosłup doskwiera :\ nie ma pracy idealnej, ale fakt przy małym dziecku praca 3 zmianowa jest niemożliwa...
Ja bylam zmuszona ciężką sytuacją finansową wziąć pracę taką, jaka byla najlatwiej dostępna. Teraz już tego błędu nie popełnię. Będę szukać pracy jak najbliżej miejsca zamieszkania no i maksymalnie na fwie zmiany.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

Ja bylam zmuszona ciężką sytuacją finansową wziąć pracę taką, jaka byla najlatwiej dostępna. Teraz już tego błędu nie popełnię. Będę szukać pracy jak najbliżej miejsca zamieszkania no i maksymalnie na fwie zmiany.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png
jasne rozumiem :) jak to mówią jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma ;) ja do mojej pracy poszłam na 3 miesiące z myślą, że poszukam w tym czasie czegoś docelowego, a w styczniu mi mija 4 lata ;) ale tez już bym nie chciała do niej wrócić zbyt duży stres i godziny pracy średnie :\

jasne rozumiem :) jak to mówią jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma ;) ja do mojej pracy poszłam na 3 miesiące z myślą, że poszukam w tym czasie czegoś docelowego, a w styczniu mi mija 4 lata ;) ale tez już bym nie chciała do niej wrócić zbyt duży stres i godziny pracy średnie :\
O to tak samo jak ja. Na magazyn trafilam w środku zimy no i zamierzalam tak jak Ty maksymalnie pracowac okolo 3 miesiące. A na wiosne chciałam szukać innej pracy już. Wyszlo jak wyszlo ale z drugiej strony nie żałuję, bo M poznałam właśnie na tym magazynie na którym pracuję :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

O to tak samo jak ja. Na magazyn trafilam w środku zimy no i zamierzalam tak jak Ty maksymalnie pracowac okolo 3 miesiące. A na wiosne chciałam szukać innej pracy już. Wyszlo jak wyszlo ale z drugiej strony nie żałuję, bo M poznałam właśnie na tym magazynie na którym pracuję :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png
ale super :) idziesz do pracy, a poznajesz miłość swojego życia :) uciekam spać dobranoc

Jeśli chodzi o poznawanie się z partnerem to ja mojego poznałam w klubie i to po dobrze zakrapianej imprezie z koleżanką. Dałam mu mój nr a kolejnego dnia jak napisał to nawet nie wiedziałam kto pisze [emoji14] ale w sumie umówiłam się z nim kolejnego dnia bo pamiętałem tylko tyle że miał ładną koszulkę hahaha iiii teraz mieszkamy razem, mamy sporo wspomnień z cudnych wakacji razem, wspólnego Aniołka w Niebie i kolejne ziarenko w drodze <3

p19u3e3k7g5sehzy.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

reklama
Cześć dziewczyny byłam w zeszłym tygodniu we wtorek u lekarza i powiedział, że nie ma ciąży. Kochałam się z moim chłopakiem kilka razy przed i po bez zabezpieczeń 3 razy z wtryskiem. W piątek po 20 zrobiłam test nie było 2 kresek dziś z ciekawości spojrzałam na niego i jest bardzo bladziutka druga kreska. Jutro jadę na betę a w czwartek do gina. Wszystko się okaże pozdrawiam

Do góry