Sabinaaa81
Fanka BB :)
Tak, u mnie tak było. Dostawałam na 4 tygodnie. Jak się kończyło to kolejne zwolnienie, na kolejne 4 tygodnie.A pózniej jak miną te 4 tyg to znowu sie idzie po zwolnienie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak, u mnie tak było. Dostawałam na 4 tygodnie. Jak się kończyło to kolejne zwolnienie, na kolejne 4 tygodnie.A pózniej jak miną te 4 tyg to znowu sie idzie po zwolnienie?
Ostatnia miesiączka identycznie jak moja ) idziemy łeb w łeb [emoji14] tylko u mnie 3 dni starszaOm 2 października czyli wychodzi 7+1 a wg USG 7 tc
Ja też nie lubię za bardzo w bezruchu być. Ale po miesiacu siedzenia w domu (od 26 października na elce grypkowej i tylko 8 listopada w prayc bylam xD) idzie się nawet trochę rozleniwić. Waga poki co sie nie zmienila więc jest ok.
Gratulacje! Super <3Moj groszek ma 3mm i pięknie bijące serduszko które słyszałam wszystko się zgadza z terminem okresu jestem przeszczęśliwa i spokojna kolejna wizyta przed świetami a termin z om 17.07
Super gratulacjeŁaaaaa pojechałam dzisiaj do lekarza po zwolnienie i położył mnie na USG - fasolka ma już tętno [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Teraz korzystajmy z chwil lenistwa ile się da bo po porodzie już tyle obijania się nie będzie :-)Można można) Ale myślę , ze zasłużone to nasze "leniuchowanie" teraz
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Ale fajnie :-) Ja muszę czekać jeszcze miesiąc na pierwszą wizytę i USG :-/Łaaaaa pojechałam dzisiaj do lekarza po zwolnienie i położył mnie na USG - fasolka ma już tętno [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom