reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Jejku ja tez jestem ciagle glodna. Przeraza mnie to [emoji32] Co tu zrobic zeby tak nie jesc ciagle?
Do tego mdlosci tez mam caly dzien tylko w roznym nasileniu. I tak slabo mi chwilami.

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja dziś miałam pierwsza wizytę. Serduszko bije!!!
W tej ciąży poszłam do innego ginekologa bo mam teraz pakiet w luxmedzie i Pani doktor zapytała w którym roku rodziłam, wiec powiedziałam ze w 2017, na co ona „oooo to będzie pani miała wesoło... :)
Objawów nie mam żadnych, oprócz senności. Ale taka już chyba moja ciążowa uroda.
W każdym razie termin mam na 2 lipca. W pierwszej ciąży już tydzień przed terminem dzień w dzień odkurzalam, myłam podłogi mopem, okna umyłam, tv oglądałam siedząc i bujając się na piłce, już tak bardzo chciałam urodzić. Urodziłam dwa dni przed terminem, także jest szansa ze może nawet na czerwcowe się załapie.
Wybaczcie, jak nie będę się za dużo udzielać ale na prawdę ciężko u mnie z czasem wolnym :)
Także póki mam chwile to życzę Wam dziewczynki wytrwałości, sił a przede wszystkim zdrówka dla Was i Maluszków :)
Gratuluuje serduszka <3 Ja mam Bąka z czerwca.. także będzie jeszcze weselej :D :D

@aanjaa no w sumie on jakoś bardziej mnie namówil bo to ja nie za bardzo chcialam seksów przed wizytą u gin :-) ale jak zawsze bylo milo hehe

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Ni się nie martw. Wychodzi na to że po wizycie u gin będziecie musieli nadrobić 1 raz mniej [emoji6]

Napisane na SM-T813 w aplikacji Forum BabyBoom

Gratuluuje serduszka <3 Ja mam Bąka z czerwca.. także będzie jeszcze weselej :D :D

Noooooo to faktycznie wesołe miasteczko :)

Muszę zadzwonić do księgowej zapytać jak to z urlopem załatwić, bo teraz macierzyński mam 80% płatny, a zwolnienie jest 100%.

A tak ogólnie to tez macie plany żeby rodzinie powiedzieć o dzidzi w święta?

Ni się nie martw. Wychodzi na to że po wizycie u gin będziecie musieli nadrobić 1 raz mniej [emoji6]

Hahah skoro nie plamię ani nic to w zasadzie tak delikatnie powolutku można.....nie no do wizyty u gin tydzien biedak wytrzyma :-) juz ma zapowiedziane ze nagrode po wizycie dostanie jak bedzie wszystko ok :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Muszę zadzwonić do księgowej zapytać jak to z urlopem załatwić, bo teraz macierzyński mam 80% płatny, a zwolnienie jest 100%.

Dasz mi znać co Ci powiedziała księgowa? Moja już myśli kilka dni...

reklama

Daj znać jak się dowiesz czegoś. Ja gdzieś wyczytałam że niestety się nie da skrócić rodzicielskiego i pójść na l4, ale może Internety nie wiedzą wszystkiego

Do góry