reklama
paulina1994
Fanka BB :)
To jest standard ! Jeszcze nie zdarzyło mi się otworzyć drzwi kurierowi w normalnym stanie tylko albo obudzona więc nie chce nawet wiedzieć jak wyglądam, albo akurat szykująca się gdzieś z ręcznikiem na głowie, bez makijażu ooo zgrozo oni zawsze wiedzą kiedy przyjść [emoji23]Haha a ja mam przy tym takiego pecha, ze akurat zawsze ktos musi przyjsc jak tak cudasnie wygladam [emoji23] Nie raz jak skads wroce i wygladam jak czlowiek, to nawet kot na parapecie nie usiadzie, a na co dzien zachciewa sie kurierow, listonoszy, ciotek po cukier i tatuskow ze skargami.
Napisane na HTC Desire 10 lifestyle w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom
Elodia
Ja w 4 klasie to szarpałam sie z kumpelą na tyle mocno że jedna drugiwj kurtki porozrywała. A wszystko w żartach niby. Rodzice już mniej zadowoleni niż ja heheDokładnie wiesz co myślę , że aż wstyd by mi było i to w 4 klasie .. przecież to norma że dzieci się popychaja, bija , obrażają itd ..juz zapomniała jak była dzieckiem czy co [emoji23]
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Elodia
Witaj i ośmiel się rozgościć :-)Nieśmialo dołaczam do was z moim 3 dzieciatkiem w brzuszku.Ale tyle napisalyscie ze nadrobic nie mam szans i przeczytac
Elodia
Ja większość dbia przesypiam. Bogu dzięki na L4 bp w robocie bym miedzy regalami drzemala. Plusy pracy trzyzmianowej - L4 od samego początku :-)7 tydzien w zeszly poniedziałek bylam u lekarza i widzialam bijace serduszko .Termin 24 lipca ale moze z usg sie jeszcze zmieni bo mi cos cykle sie pozmienialy ostatnie.Samopoczucie standardowe mdlosci robi mi sie slabo.zdarza sie ze odstawie corcie do szkoly a syna do przedszkola wracam padam i spie
Elodia
W opcjach profliu zakladka Sygnatura. Tam wklejasz kod suwaczka. Najlepiej i w aplikacji i w przegladarce kod wkleic bo wtedy bedzie widoczny wszędzie.Nie bylo mnie na forum od 2013 r i nie pamietam jak uwidocznic suwaczki moje kiedys byly widoczne
Elodia
Jasne spróbuj tez w laptopie wstawic. Mi się suwaczki pojawily dopiero wtedy jak w aplikacji i przeglądarce wstawilam.Elodia zrobilam tak mialam tam dwa poprzednie suwaczki dodalam 3 i nie widac .Ale jestem na komorce ale jutro na laptopie sprobuje .Dobrej nocy
paulina1994
Ja ostatnio padałam o 22 jak dziecko teraz znowu mi się przestawiło i chodze spać późno :/Ja większość dbia przesypiam. Bogu dzięki na L4 bp w robocie bym miedzy regalami drzemala. Plusy pracy trzyzmianowej - L4 od samego początku :-)
Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Podziel się: