reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Haha a ja mam przy tym takiego pecha, ze akurat zawsze ktos musi przyjsc jak tak cudasnie wygladam [emoji23] Nie raz jak skads wroce i wygladam jak czlowiek, to nawet kot na parapecie nie usiadzie, a na co dzien zachciewa sie kurierow, listonoszy, ciotek po cukier i tatuskow ze skargami.

Napisane na HTC Desire 10 lifestyle w aplikacji Forum BabyBoom
To jest standard ! Jeszcze nie zdarzyło mi się otworzyć drzwi kurierowi w normalnym stanie tylko albo obudzona więc nie chce nawet wiedzieć jak wyglądam, albo akurat szykująca się gdzieś z ręcznikiem na głowie, bez makijażu ooo zgrozo oni zawsze wiedzą kiedy przyjść [emoji23]

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom

Dokładnie wiesz co myślę , że aż wstyd by mi było i to w 4 klasie .. przecież to norma że dzieci się popychaja, bija , obrażają itd ..juz zapomniała jak była dzieckiem czy co [emoji23]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja w 4 klasie to szarpałam sie z kumpelą na tyle mocno że jedna drugiwj kurtki porozrywała. A wszystko w żartach niby. Rodzice już mniej zadowoleni niż ja hehe

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

7 tydzien w zeszly poniedziałek bylam u lekarza i widzialam bijace serduszko .Termin 24 lipca ale moze z usg sie jeszcze zmieni bo mi cos cykle sie pozmienialy ostatnie.Samopoczucie standardowe mdlosci robi mi sie slabo.zdarza sie ze odstawie corcie do szkoly a syna do przedszkola wracam padam i spie
Ja większość dbia przesypiam. Bogu dzięki na L4 bp w robocie bym miedzy regalami drzemala. Plusy pracy trzyzmianowej - L4 od samego początku :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

Elodia zrobilam tak mialam tam dwa poprzednie suwaczki dodalam 3 i nie widac .Ale jestem na komorce ale jutro na laptopie sprobuje .Dobrej nocy

Ja większość dbia przesypiam. Bogu dzięki na L4 bp w robocie bym miedzy regalami drzemala. Plusy pracy trzyzmianowej - L4 od samego początku :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png
Ja ostatnio padałam o 22 jak dziecko teraz znowu mi się przestawiło i chodze spać późno :/

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry