reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Marchew malina jabłko. Duża flaszka już polowa wypita. Reszta do śniadanka. W Kubusiu wiecej witaminek niż w samym pomarańczowym soku tak że chyba się na Kubusie przerzucę :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png
W Kubusiu sama chemia jest.... W mojej dawnej pracy ktoś otworzył Kubusia i o nim zapomniał, postanowiliśmy robić obserwację. Kubuś stal otwarty w ciepłym biurze przez 5 miesięcy i nie pojawiło się w nim ani grama pleśni i pachniał jakby przed chwilą został otwarty. Nie pijcie tego świństwa!

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dzień dobry, widzę temat kosztów za wizytę i tsh. Spokojnie z tym tsh w ciąży ono lekko szaleje. Stąd często sprawdza się jednocześnie ft3 i ft4.
Też chodzę do lekarza prywatnie. Płacę że wizytę 170 zł. Ale jak np. Pojawiło mi się plamienie i przyjął mnie w trybie pilnym tego samego dnia to wziął tylko 100. Jak nie odbiera telefonu to zawsze oddzwoni lub odpowie na wiadomość. A ostatnio to nawet dał mi od siebie pudełko leków no bo miał a ja żebym nie musiała tyle kasy płacić.

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Zeschizowane matki [emoji14] a myślałam że tylko ja taka panikara

p19u3e3k66rinsit.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Oj chyba każda z nas taka jest [emoji23] ja to natomiast chyba zacznę chodzić przez całą ciążę w dzień i noc w staniki [emoji16][emoji16] bo jak go ściągam na noc i wiadomo rano wstanę to nie zakładam ho odrazu i cyce mnie nie bolą wiec zaraz panika że pewnie nic z tego nie będzie ze jak pojadę 27 na wizytę będzie coś nie tak. [emoji54] a tylko założę stanik tak cyce i sutki zaczynają boleć. Wiec strach juz mniej opada [emoji16]

w57vpc0z8kh81mb5.png

Dzień dobry dziewczyny :) Przepraszam ale nie nadrobię, naprodukowałyście przez 3 dni ponad 100 stron :p U mnie dziś zwariowany dzień, w pracy natłok obowiązków bo zbliża się koniec roku, do tego o 16 druga wizyta i już się trochę stresuję. Wczoraj wydawało mi się, że brzuszek troszkę urósł :)

Dziewczyny teraz to już się "zesrałam" za przeproszeniem ze strachu
... Tsh 3,1... Zaraz dostanę zawału :( mam nadzieję że moja ginekolorzka coś mi odpisze dziś jeszcze :(

p19u3e3k66rinsit.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Kochanie to nic złego niemartw się najważniejsze że zrobilas badania i wyszło dostaniesz leki i się uspokoji po za tym wiem sama po sobie że w ciąży tarczyca skacze jak szalona raz wysoko raz nisko nigdy niejest taka sama także główka do góry :)

reklama
Oj chyba każda z nas taka jest [emoji23] ja to natomiast chyba zacznę chodzić przez całą ciążę w dzień i noc w staniki [emoji16][emoji16] bo jak go ściągam na noc i wiadomo rano wstanę to nie zakładam ho odrazu i cyce mnie nie bolą wiec zaraz panika że pewnie nic z tego nie będzie ze jak pojadę 27 na wizytę będzie coś nie tak. [emoji54] a tylko założę stanik tak cyce i sutki zaczynają boleć. Wiec strach juz mniej opada [emoji16]

w57vpc0z8kh81mb5.png

Hahaha widzę , że nie tylko ja u siebie zauważyłam taka różnicę:))

Do góry