kinga30
Fanka BB :)
[/QUOTE]Mam nadzieje, ze jak ja jutro zwaze to będzie wszystko ok.Doradca lakracyjny będzie u mnie w czwartek. Ale Mala juz dziś w nocy lepiej ssala 10,14 a nawet 19 minut.Z tym , ze najpierw jak jest wyrzut to ssie bardzo szybko polyka za każdym razem gdy zassie a po chwili ssie wolniej i polyka rzadko.Martwia mnie te suche nocne pieluszki.I czy to normalne ze dziecko potrafi przespac od 21.30 do 9.30 oczywiście bylo karmione w tym czasie ale na śpiocha tylko raz sie wzbudziła jak zmuenialam pampersa ale po zjedzeniu spokojnie zasypia.To moje pierwsze dziecko, strasznie wszystko przeżywam. Moj pediatra z przychodni należy raczej do lekarzy, ktorzy traktują wszystkich szablonowo.Jesli w czwartek doradca laktacyjny nas obejrzy i mnie nie uspokoi to pojadę do lekarza do Podkowy Leśnej podobno super pediatra dr Pleskot, może któraś z Was była?
Moja karmiona mm ale zasypia ok 21 i budzi się ok 6,7 rano i to jest dopiero jej pierwsze picie. Tylko, że ja wiem ile mniej wiecej mi mleka wypije w dzień