Badanie miałam wczoraj rano, taki brązowy kolor, najpierw ten gesty długi śluz a teraz brunatne, poczekam, jak się powtórzy to zgłoszę, na razie nie ma co alarmowaćCiemna krew? To porod niedlugo sie zacznie[emoji23][emoji23] chyba ze jestes po badaniu
reklama
Wronka199
Fanka BB :)
Jak ci sie zaczna bole w ciagu kilku h to mozesz się pakowac[emoji4]Badanie miałam wczoraj rano, taki brązowy kolor, najpierw ten gesty długi śluz a teraz brunatne, poczekam, jak się powtórzy to zgłoszę, na razie nie ma co alarmować
Ja jestem w szpitalu od 14 maja także nic się nie martwię heheJak ci sie zaczna bole w ciagu kilku h to mozesz się pakowac[emoji4]
Wronka199
Aa no tak [emoji12] sorka zapomnialam.Ja jestem w szpitalu od 14 maja także nic się nie martwię hehe
Mój czop z 1 ciąży przypominał mi budyń i odchodził na raty chyba z tydzień.Właśnie przy podcieraniu zauważyłam gesty długi śluz - przepraszam za opis... No ale tak to wyglądało.. Nie ma krwi ale myślicie że to ten czop??
Wronka199
Biegaj biegaj[emoji23]Właśnie pokonuje znów schody pracuje nad moimi skurczami [emoji14]
Słuchawki w uszy i jogging heheheBiegaj biegaj[emoji23]
Sprightly88
Badanie miałam wczoraj rano, taki brązowy kolor, najpierw ten gesty długi śluz a teraz brunatne, poczekam, jak się powtórzy to zgłoszę, na razie nie ma co alarmować
Miałam tak samo wczoraj po przedwczorajszym badaniu sluz z brązowa krwią, a dziś gęstszy śluz z różowa i wreszcie mnie zbadali i to czop odchodzi nadal, szyjki faktycznie niby nie ma prawie i rozwarcie ale na palec wg tej doktor.
reklama
Podziel się: