joanna4258
Fanka BB :)
Trzymam kciukiPessar zdjęty, szyjka zgładzona, 4 cm rozwarcia, złe przepływy, skierowanie na IP natychmiast, trzymajcie kciuki...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam kciukiPessar zdjęty, szyjka zgładzona, 4 cm rozwarcia, złe przepływy, skierowanie na IP natychmiast, trzymajcie kciuki...
Kupiłam na allegro takie normalne bawełniane, rozmiar 38x80, materacyk w wózku ma 36x79 i na długość to prześcieradło nie leży dobrze, bo aż materacyk się zwija.Ola, fajny pokoik..! Na pewno jak już lokator się rozgości dojdzie pare gadżetów
Jakie prześcieradełka kupowalas? właśnie tez tak pomyslałam jak napisałaś ze nie mam.. a jednak w lecie maluch będzie prawie goły leżał wiec musi być koniecznie coś... I czy kupujecie jakiś pokrowiec do fotelika samochodowego...?
Powodzenia!Pessar zdjęty, szyjka zgładzona, 4 cm rozwarcia, złe przepływy, skierowanie na IP natychmiast, trzymajcie kciuki...
Ta kura z laMillou bardzo dobrze znosi pranie, nic się nie deformuje.Bez. Całość. Dzwoniłam do sklepu, powiedzieli ze można prac spokojnie... ale ciagle się zastanawiam..
Pokrowiec w lecie się przyda, taki z frotte. Ja. Na szczęście trafiłam w Tkmaxx na uniwersalny, bo te dedykowane strasznie drogie.Ola, fajny pokoik..! Na pewno jak już lokator się rozgości dojdzie pare gadżetów
Jakie prześcieradełka kupowalas? właśnie tez tak pomyslałam jak napisałaś ze nie mam.. a jednak w lecie maluch będzie prawie goły leżał wiec musi być koniecznie coś... I czy kupujecie jakiś pokrowiec do fotelika samochodowego...?
Trzymam mocno!!!Pessar zdjęty, szyjka zgładzona, 4 cm rozwarcia, złe przepływy, skierowanie na IP natychmiast, trzymajcie kciuki...
ooo jestes !!! pisz jak u Ciebie!!! przeciez wciaz czekamy na wiesci !Trzymam mocno[emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110]
Pokrowiec w lecie się przyda, taki z frotte. Ja. Na szczęście trafiłam w Tkmaxx na uniwersalny, bo te dedykowane strasznie drogie.