Ja chcę min pół roku, max rok. Sądzę, że odpowiedni moment na odstawienie ujawni się sam. U syna było to jak miał 9 miesięcyDziewczyny zastanawiałyście sie jak długo chcecie karmić piersią ? i czy wo-gule chcecie
reklama
Jola92
Fanka BB :)
Ja chciałabym karmić syna moim mlekiem około roku, ale nie tylko na piersi. Czasami chcę mu podawać z butli. Nie nastawiam się, bez ciśnienia mam troche problemy natury zdrowotnej, które nie wiadomo czy pozwolą wgl karmić piersią. Pożyjemy, zobaczymyJa planuję około roku może nawet dłużej będę karmić. Syna dokarmiałam piersią do 18 miesiąca.
atomek
@malena164 ja do pół roku, do rozszerzania diety
Tez miałam taki plan przy pierworodnej... a ma już 16 msc i dalej sporadycznie karmie [emoji3]
Margana
Ja bardzo bym chciala. Mam nadzieje, ze tym razem sie uda. Jak sie uda to te pol roku na pewno, moze ciut dluzej, ale to juz wyjdzie w praniu[emoji6]Dziewczyny zastanawiałyście sie jak długo chcecie karmić piersią ? i czy wo-gule chcecie
Wronka199
Ok 10 m-cy bo po roku wracam do pracy[emoji4]Dziewczyny zastanawiałyście sie jak długo chcecie karmić piersią ? i czy wo-gule chcecie
mnie moja mama wo-gule nie karmiła zatkane kanliki miałaJa tez bym chciala do roku ale nie nastawiam sie . Moja mama mnie i brata tylko2 tygodnie karmila
Też tam kupiłam, grosze kosztowało a w razie czego mamJustMe ja mam jedna pare kupiona w peoco za 2 zeta chyba ..
Jola92
Za mną od zimy chodzi whiskey z colą! Ale tak bardzo, że raz w tesco mało brakowało, żebym zaczęła lizac butelkę jack'a daniells'a@atomek ale jak nie będę chciała to nie będę
ja już się nie mogę doczekać wina, oj za wino to dałabym się pociąć. Ale to we wrześniu na rocznicę ślubu
reklama
Dokładnie, jak się nakarmi dziecko na noc i kolejne karmienie za 3-4 h spokojnie można małe piwko czy lampkę wina wypićja zamierzam pić karmiąc piersią. Zaraz po karmieniu, lampka wina i potem karmienie z mojego cyca lub z odciągniętego mleka
@Jola92 ja mężowi piwo lub wino wącham
Podziel się: