reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Ja już tez na nogach
Marcelina je śniadanie i jadę ja zawieźli szkoły
Czeka mnie dziś intensywny dzień ...
u mnie juz wszyscy wyszli do szkol ipracy... zostalysmy z kotka, wypadaloby cos porobic o_O
to juz za chwile...ja zaraz po Tobie w piatek ...wlasnie ! musze sobie zorganizowac badania zeby byly gotowe ! :o

u mnie juz wszyscy wyszli do szkol ipracy... zostalysmy z kotka, wypadaloby cos porobic o_O

to juz za chwile...ja zaraz po Tobie w piatek ...wlasnie ! musze sobie zorganizowac badania zeby byly gotowe ! :o
Tak już dużo nie zostało, od wizyty do wizyty mam teraz 2.5 tygodnia niby nie dużo a tak jakoś mi się ciągnie, teraz już pewnie bede miała co 2 tygodnie

Najlepsze są plytkowe pod materac :) pieluszkowe po1. Na początku ciężko podpiąć bo malenstwo jest małe i jest kikucik pepkowy . Po2. Częściej tarabania bez powodu bo coś się obsunie :) po 3. Jak dziecko jest ruchliwe z mca na miesiąc to tym bardziej może się przesuwać :) moja siostra miała plytkowy i wykorzystała do dwójki dzieci i dopiero zaczyna szwankowac gdy już drugi ma trzy lata ... Był ciągiem 8 lat używany :) u siostrzenicy często piszczalo bo miewala krótkie bezdechy

Dokl

Mi to ulatwia zycie

Ide sie kapac myc wlosy i patrze w monitor a nie musze nasluchiwac spod prysznica czy placze czy co grane

Gorąco Panu było [emoji23]może liczył na to, że pójdziesz jego śladem i zrobisz mu taniec brzucha ? [emoji16][emoji16][emoji16]

Hahahah No widzisz! Wczoraj cię nie było a ja nie pomyslałam [emoji16][emoji16]

Dzień dobry babki! Miłego dnia i kciuki jeśli są jakieś wizyty dzisiaj! Ja tez mam 30, doczytałam ze tak jak Kinga :)

Cześć dziewczyny [emoji4]

Miłego dnia, i kciuki za dzisiejsze wizyty [emoji110][emoji110][emoji110]
Ja chcialam jutro torby popakowac, ale zapomnialam M powiedziec zeby mi przyniosl z piwnicy[emoji53] Moze sie przejde jutro sama, a jak nie bedzie mi sie chcialo to w poniedzialek popakuje.
:)

Ubranka spakowane do torby próżniowej :)
Jeśli chodzi o torby do szpitala, to moja prawie gotowa, częściowo spakowana torba na porodówkę, a właściwie plecak, no i ubranka na wyjście - na razie parę wersji w woreczkach strunowych ;)
Jeszcze kilka rzeczy zostało, ale to w przyszłym tygodniu ;)
Na razie leżę i odpoczywam po wczorajszym prasowaniu - wyprasowałam wszystkie ubranka i pieluszki tetrowe /flanelowe.....

reklama
Znajome mi podpowiadają zr lepiej lozeczko dostawne za to kupić bo ba prawdę sie przydaje w pierwszych tygodniach. A z monitorem chyba poczekam az lekarz mi powie czy jest sens

Ja uzywam do teraz a ona ma 14 mscy[emoji23][emoji23]z wygody ze nie musze nasluchiwac lub co robi w tym lozeczku podczas gdy ide myc wlosy[emoji16][emoji16]dla mnie wygoda

Do góry