reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
A to super, ze masz towarzystwo i prowiant[emoji3] Sama bym Cie chetnie odwiedzila, ale to za daleka podroz teraz dla mnie[emoji53]
niestety z tym jezdzeniem po Wrocku juz teraz masakra.Pojechalam dzis do kolezanki w Wysokiej popodziwiac 2 miesiecznego Stasia i wrocilam ledwo żywa.jeszcze nadzwigalam sie miesa warzyw i truskawek

Dziewczyny ja chyba przez tą pogodę i to że siedzę w domu mam takie napady głodu że masakra. Już po 8 rano zjadłam 5 kanapek później 4 różne serki kawa nabrałam ochoty na sałatkę to gdy ja robiłam zjadłam jeszcze dwie kanapki i podchodzę cały czas do lodówki i coś chce a nie wiem co i mam ochotę na naleśniki i pewnie będę miała na wszystko co tu pokażcie albo o czym wspomnicie [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24]
Ej no jakbym czytała o sobie :D ciągle szukam czegoś po lodówce :p

Już po wizycie, wszystko ok, szyjka zamknięta, wody w normie, ten pomiar na prenatalnych musiał być akurat w nieodpowiednim momencie. Remek waży już 2012g [emoji7] O mojej wadze nawet nie mam co gadać bo to za każdym razem najbardziej stresujący moment całej wizyty. Spokojnie dobije do 90 :( Następna wizyta za 3 tygodnie i będzie pobierał wymaz na gbs.

Ej no jakbym czytała o sobie :D ciągle szukam czegoś po lodówce [emoji14]

Już po wizycie, wszystko ok, szyjka zamknięta, wody w normie, ten pomiar na prenatalnych musiał być akurat w nieodpowiednim momencie. Remek waży już 2012g [emoji7] O mojej wadze nawet nie mam co gadać bo to za każdym razem najbardziej stresujący moment całej wizyty. Spokojnie dobije do 90 :( Następna wizyta za 3 tygodnie i będzie pobierał wymaz na gbs.
Super że wszystko oki a waga się nieprzejmuj wszystko zrzucisz po porodzie

Super wiadomości [emoji1][emoji1] duży chłopczyk będzie [emoji1]

Ej no jakbym czytała o sobie :D ciągle szukam czegoś po lodówce :p

uff nie tylko moj taki duzy !
super ,ze wszystko ok :)

niestety z tym jezdzeniem po Wrocku juz teraz masakra.Pojechalam dzis do kolezanki w Wysokiej popodziwiac 2 miesiecznego Stasia i wrocilam ledwo żywa.jeszcze nadzwigalam sie miesa warzyw i truskawek
No ja to juz nie daje rady dojsc z przystanku do przedszkola[emoji53] Dlatego mloda jutro nie idzie, bo M do wieczora w pracy a ja nie mam sily.

reklama

Super, ze wszystko ok! A z ta waga nie przesadzaj, bo wiesz ile ja przutylam[emoji53]

Do góry