Najważniejsze jak jesteście zadowoleni my też mamy wszędzie mega blisko, ja do pracy jak wrócę to też super dojazd, a nawet można iść pieszo blisko rodzice M więc to mi się też przyda na pewno przy małym najważniejsze to być zadowolonym z wyboru [emoji307]No my też chcieliśmy wtórny rynek bo zależało nam na tej okolicy [emoji2][emoji2] za oknem łąki... To jest ubocze miasta więc cisza i spokój a tak naprawdę 10minut drogi i jest biedronka, każdy z nas do pracy ma 10minut piechotą i jest gdzie z psem wyjść [emoji1]
reklama
SzczęśliwaCiężarna
Fanka BB :)
Noo ja nosić nie będę tylko pakować [emoji1] moja szyjka nadal bez zmian 5cm i zamknięta... Więc za 3 tygodnie w 34t0dniu to już nie będę musiała aż taak uważać [emoji1] mogę sprzątać i prasować bez obawGratulacje. Tylko nie szalej osobiście przy przeprowadzce
Ostatnia edycja:
atomek
A ja znowu w szpitalu, wczoraj mój jakiegoś wirusa z pracy przyniósł, liczyłam, że mnie ominie ale niestety wymiotuje od kilku godz i z tego wszystkiego skurcze mam...
Trzymaj się, oby szybko wyciszyli skurcze i Cię nawodnili! A dzieciaki zdrowe?
Karla88
A...czyli jednak nie jest taka niewzroszona[emoji3]
Ze lekko miekka ale długa i zamknięta wiec nie liczę ze urodzę szybciej powiem ci strasznie się właśnie tego boje nie porodu ale ze przenoszę ... jak z marcelina bo tez szyjka była długa zamknięta i nic nie działało na nią żeby coś przyspieszyć
Karla88
A ja znowu w szpitalu, wczoraj mój jakiegoś wirusa z pracy przyniósł, liczyłam, że mnie ominie ale niestety wymiotuje od kilku godz i z tego wszystkiego skurcze mam...
Kurczę trzymaj się
ani_anita
Ja odkąd mam dziecko w domu pozbyłam się kapsułek. To jedna z groźniejszych kolorowych interesujących rzeczy, którą szkrab może sobie włożyć do ust.My dla nas używamy kapsulek
Onaszczesliwa2018
Dużo zdrowkaA ja znowu w szpitalu, wczoraj mój jakiegoś wirusa z pracy przyniósł, liczyłam, że mnie ominie ale niestety wymiotuje od kilku godz i z tego wszystkiego skurcze mam...
arona
Ja po jakims czasie uzywania musialam wymienic pralke ... pranie smierdzialo ! Do nowej nie daje ...Ja odkąd mam dziecko w domu pozbyłam się kapsułek. To jedna z groźniejszych kolorowych interesujących rzeczy, którą szkrab może sobie włożyć do ust.
SzczęśliwaCiężarna
Pewnie, że tak [emoji1] to dużo zależy od miasta, jak są rozmieszczone te bloki wtórne i nowe żeby pod każdym kątem dopasowac pod siebie [emoji1] mocno zależało żeby był parking , który nie jest przepełniony, aby było ogrzewanie miejskie, aby to nie było centrum i żebyśmy mieli wszędzie blisko [emoji2] no i to mieszkanie nam się też bardzo podoba... Układ mieszkania i to, że dużo rzeczy zostaje [emoji16] a byliśmy bardzo wybredni co widać po tym, że jestem w skończonym 31tc i dopiero kupilismy [emoji1]Najważniejsze jak jesteście zadowoleni my też mamy wszędzie mega blisko, ja do pracy jak wrócę to też super dojazd, a nawet można iść pieszo blisko rodzice M więc to mi się też przyda na pewno przy małym najważniejsze to być zadowolonym z wyboru [emoji307]
reklama
joanna4258
No niestety, ledwo co mnie kontrola szyjki uspokoiła a tu znowu coś [emoji20] teraz próbują ktg zrobić ale ja co chwike wymiotuje i mały tak sie wierci, ze nic z tego nie wychodziOjej.. Współczuję. Lezymy "razem" oby opanowali skurcze. Dawaj znać co i jak
Podziel się: