reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

No my też chcieliśmy wtórny rynek bo zależało nam na tej okolicy [emoji2][emoji2] za oknem łąki... To jest ubocze miasta więc cisza i spokój a tak naprawdę 10minut drogi i jest biedronka, każdy z nas do pracy ma 10minut piechotą i jest gdzie z psem wyjść [emoji1]
Najważniejsze :) jak jesteście zadowoleni :) my też mamy wszędzie mega blisko, ja do pracy jak wrócę to też super dojazd, a nawet można iść pieszo :) blisko rodzice M więc to mi się też przyda na pewno przy małym :) najważniejsze to być zadowolonym z wyboru [emoji307]

reklama
Gratulacje. Tylko nie szalej osobiście przy przeprowadzce
Noo ja nosić nie będę tylko pakować [emoji1] moja szyjka nadal bez zmian 5cm i zamknięta... Więc za 3 tygodnie w 34t0dniu to już nie będę musiała aż taak uważać [emoji1] mogę sprzątać i prasować bez obaw

Ostatnia edycja:
Ja odkąd mam dziecko w domu pozbyłam się kapsułek. To jedna z groźniejszych kolorowych interesujących rzeczy, którą szkrab może sobie włożyć do ust.
Ja po jakims czasie uzywania musialam wymienic pralke ... pranie smierdzialo ! Do nowej nie daje ...

Najważniejsze :) jak jesteście zadowoleni :) my też mamy wszędzie mega blisko, ja do pracy jak wrócę to też super dojazd, a nawet można iść pieszo :) blisko rodzice M więc to mi się też przyda na pewno przy małym :) najważniejsze to być zadowolonym z wyboru [emoji307]
Pewnie, że tak [emoji1] to dużo zależy od miasta, jak są rozmieszczone te bloki wtórne i nowe żeby pod każdym kątem dopasowac pod siebie [emoji1] mocno zależało żeby był parking , który nie jest przepełniony, aby było ogrzewanie miejskie, aby to nie było centrum i żebyśmy mieli wszędzie blisko [emoji2] no i to mieszkanie nam się też bardzo podoba... Układ mieszkania i to, że dużo rzeczy zostaje [emoji16] a byliśmy bardzo wybredni co widać po tym, że jestem w skończonym 31tc i dopiero kupilismy [emoji1]

reklama
Do góry