reklama
Karla88
Fanka BB :)
@Margana spora kolekcja i jak kolorowo
@JustMe55 i @Karla88 dostaniecie po dup.ach [emoji14] za te zdjęcia lodów [emoji14] a ja tu zdrowe odżywianie wdrażam [emoji14] Zobacz załącznik 856648
Uuuuu Zazdro tez bym zjadła wygoda przepysznie
Veraska
Mierzyłam taką w piątek. Właśnie bez rękawów. Z przodu fajnie leżała ale jak stanęłam bokiem to uwydatnia brzuch, poszerza bo tam jest więcej tego materiału. Nie kupiłam dlatego. Coś bardziej dopasowanego lepsze moim zdaniem.Jak już mowa o kiecce, to co myślicie o takim kroju? Tylko bez rękawów..
Zobacz załącznik 856153
Wykrój czeka... [emoji15]
Ale nie wiem, czy dzisiaj bym ją skończyła, a chętnie uszyłabym coś, co będzie od razu można pokazać.... [emoji15][emoji6]
Veraska
Gratulacje ;-) oby tak dalej ;-)Zanim Was nadrobię to daje znać - dziś miałam wizytę. Maluszek ma 2 kg! Mamy dziś 30+5 Pessar trzyma, szyjka twarda, ale już nie mierzona długość idę spać bo stres puścił
Veraska
177Serio sadze ze my polki wysokie
:-)
Veraska
Niezła kolekcja ;-) full wypas :-)
Veraska
No Maksiu wypycha się do przodu :-)
@Margana spora kolekcja i jak kolorowo
@JustMe55 i @Karla88 dostaniecie po dup.ach [emoji14] za te zdjęcia lodów [emoji14] a ja tu zdrowe odżywianie wdrażam [emoji14] Zobacz załącznik 856648
Miałam to samo u mamusi na kolacje! Mniam..!
reklama
Mierzyłam taką w piątek. Właśnie bez rękawów. Z przodu fajnie leżała ale jak stanęłam bokiem to uwydatnia brzuch, poszerza bo tam jest więcej tego materiału. Nie kupiłam dlatego. Coś bardziej dopasowanego lepsze moim zdaniem.
No właśnie tak mi się wydawało...
Podziel się: