Margana
Fanka BB :)
No domyslam sie[emoji6] A tak jak Peugeotka36 napisala, jedno i drugie do d...[emoji3]pytanie bylo przekorne dosc
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No domyslam sie[emoji6] A tak jak Peugeotka36 napisala, jedno i drugie do d...[emoji3]pytanie bylo przekorne dosc
No tylko ile można marudzić drugim wiesz wszystko ma swoje granice i ludzie też [emoji4]eeee blad ,czasem lepiej sie wygadac
Jak to ja... dziennie coś sobie upierdole w tej chorej głowieNie smuc tylko mow co sie dzieje?
wiesz wszystkie tak troche mamyDzięki tylko że ja z reguły narzekam, martwię się i coś mi jest i momentami czuje się tak jebnieta jakas[emoji8]
wlasnie ... moze by ktos w koncu wymyslil cos lepszegoNo domyslam sie[emoji6] A tak jak Peugeotka36 napisala, jedno i drugie do d...[emoji3]
No właśnie trochę a u mnie to chyba trochę bardzowiesz wszystkie tak troche mamy
nie mowie ,ze nie ale skoro Cie zachecamy to chyba daleko do granicy ...No tylko ile można marudzić drugim wiesz wszystko ma swoje granice i ludzie też [emoji4]
dziewczyno , masz zle doswiadczenia ,atrakcje raz w tygodniu i musisz lezec ... i tak dobrze znosisz , naprawde !No właśnie trochę a u mnie to chyba trochę bardzo
Mam strach ogólnie czy donoszę do bezpiecznego terminu , czy z małym wszystko ok bo dalej jakoś taki malomowny, do tego wydaje mi się że brzuch mam jakiś mniejszy znów, do tego strach przed porodem - wcześniej nawet o tym niemyslalam i mnóstwo takich różnych myślinie mowie ,ze nie ale skoro Cie zachecamy to chyba daleko do granicy ...
dawaj , mow co Cie trapi !
Mam nadzieje ,ze zaraz beda dobre wiesci od Oliwki ....
No a co do Oliwki to proszę Boga żeby wszystko było Oki biedna niewyobrazam sobie nawet co przeżywa, ale musi być dobrze [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110]nie mowie ,ze nie ale skoro Cie zachecamy to chyba daleko do granicy ...
dawaj , mow co Cie trapi !
Mam nadzieje ,ze zaraz beda dobre wiesci od Oliwki ....