reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Dziewczyny czy dużo tego służy macie przed wizytą i lekarza bardzo dużo to było jak zaczęłam brać luteine tylko troszke

3jgxskjoovkwkde5.png
Ja różnie. Czasami leci go więcej a czasami w ogole nie wycieka. Dzisiaj akurat podbrzusze pobolewa bardziej to i śluzu jesr odrobine wiecej. Ale boli glowie po bokach w jajnikach.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

reklama
U mnie prawie nic i gdyby cycki nie bolały to objawów ciazy nie mam. Zaczyna mnie to trochę martwić chociaż powinnam się cieszyć że się nie męczę tak jak co poniekture z was [emoji4]

3jgxskjoovkwkde5.png

U mnie prawie nic i gdyby cycki nie bolały to objawów ciazy nie mam. Zaczyna mnie to trochę martwić chociaż powinnam się cieszyć że się nie męczę tak jak co poniekture z was [emoji4]

3jgxskjoovkwkde5.png
Mnie oprócz bóli podbrzusza, śluzu i bólu cycków no i zgagi o nic bogu dzieki nie dolega. Nie martw się kicia, może jeszcze jakieś objawy u Ciebie wystąpią.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

Dziś zaczęłam 9 tydzień ciąża. i jakoś tak ZBRZYDŁAM :( moje wlosy są jakos dziwnie inne mam ziemistą cerę i mam pełno krost, co nigdy nie miałam z tym problemu.

To mi strasznie włosy się plączą :-/

Dziewczyny czy w ciąży farbujecie włosy? Mi się już odrosty robią a zapomnialam ginki spytać o to farbowanie :-/

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

Dziś zaczęłam 9 tydzień ciąża. i jakoś tak ZBRZYDŁAM :( moje wlosy są jakos dziwnie inne mam ziemistą cerę i mam pełno krost, co nigdy nie miałam z tym problemu.
Może dziewczynka będzie moja moja miała ze przy wszystkich corkach bylabrzydka jak cholera wszędzie Pruszcza tłuste włosy połamane paznokcie zabralysmy jej urodę [emoji4]

po tym jak sie pochwalilam, ze plamienia mi zanikly to nasteonego dnia znow sie pojawily. wiec dol mialam oczywiscie. ale jest poprawa. wczoraj przez wiekszpsc dnia czysciutko i dzis od rana tez. wiqdomo, ze ciagle panikuje. przez ta luteine wycieka ze mnie wiecej. nieraz doslownie czuje chlupotanie i jestem pewna, ze to musi by. krew skoro taka ilosc. a tam czysto. nie wiem kiedy w tym temacie bede spokojniejsza.
no i mam mdlosci. od piatku. marzylam o nich zeby zyskac spokoj. wiec przyszly. co prawda jak poworwnam do tego co mialam z chlopakami to takie mega lightowe. ale jednak sa. calodniowe. tyle, ze tym razem jak cos zjem na moment mi mija a z chlopakami nie moglam wcale jesc. z Filipem pierwsze tygdonie to jablka i arbuz a z Teosiem awokado i biale pieczywo. teraz to moja dieta jest nega bogata przy tym.
a siku hcodze w nkcy tylko raz. a potem usnac nie moge za szybko. tej nocy to juz w ogole kiepsko bo jak odzysnelam to obudzila sie Teos z placzem. na wieczor dostal wysokiej goraczki i cos gp tam w nocy meczylo.

reklama
Krosty i ja mam, może nie tyle na twarzy co na dekolcie... czytałam, że może to być przez jakąś infekcje grzybiczą a do tego mam jakieś takie upławy kremowe i śluzu sporo.
Dzisiaj mam straszne mdłości. Wszystko mi śmierdzi, jeść nie mogę. Uwielbiałam jajka a dziś jak mąż sobie ugotował to do teraz mi się odbijają, musiałam leżeć przy otwartym balkonie dopóki się nie wywietrzyło [emoji23]
W poprzedniej ciąży oprócz bóli piersi nie miałam w sumie żadnych objawów a teraz oprócz wymiotów mam chyba wszystko [emoji2]

Napisane na HTC One M9 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry