reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Jestesmy po. Emilka bez watpienia pozostala Emilka[emoji3] Lekarz pokazal nam wyraznie na 4d[emoji3] Jest zdrowa, wszystko ma na miejscu, przeplywy prawidlowe, wody tez. Dobrze ja wyczulam - LEZY GLOWKA W DOL[emoji3][emoji3][emoji3] Pytalam czy jeszcze moze sie obrocic to mowi, ze wod jest na tyle, ze jeszcze by miala szanse, ale raczej nie powinna miec motywacji[emoji6]
No i mniej optymistyczne wiesci - waga 1600g! Lekarz mowi, ze spora. Ja mowie, ze corka tez byla duza, ze 4200g, a on: to jest szansa, ze to bedzie wieksze[emoji53]
wow a ktory to tydzien? Super,ze wszystko jest ok !:)

reklama
Jestesmy po. Emilka bez watpienia pozostala Emilka[emoji3] Lekarz pokazal nam wyraznie na 4d[emoji3] Jest zdrowa, wszystko ma na miejscu, przeplywy prawidlowe, wody tez. Dobrze ja wyczulam - LEZY GLOWKA W DOL[emoji3][emoji3][emoji3] Pytalam czy jeszcze moze sie obrocic to mowi, ze wod jest na tyle, ze jeszcze by miala szanse, ale raczej nie powinna miec motywacji[emoji6]
No i mniej optymistyczne wiesci - waga 1600g! Lekarz mowi, ze spora. Ja mowie, ze corka tez byla duza, ze 4200g, a on: to jest szansa, ze to bedzie wieksze[emoji53]
Ale pamiętaj że też może zwolnić, ale jak na dziewczynkę to faktycznie duża jesteś w 30 tyg nie? To mój 1300

dziewczyny , rob sie na bostwa po porodzie a nawet w trakcie tylko takich fot potem nie dajcie
31162352_2017679511886422_5895677679956393984_n.jpg

reklama
Do góry