reklama
oliwka_11
Moderatorka mama X 3 i 👼
O masz....ale ma wesolo. Moja kolezanka w zeszlym roku urodzila 3czki. 1 pol roku masakra pozniej juz coraz lepiej a teraz wgl. Dzieciaki swietnie rosna sa rozkoszne .Opowiem wam coś
Moi dalsi dalsu znajomi ,naprawdę rzadko się widujemyona urodziła jak miała chyba z 19 lat później drugie dziecko od razu mała różnica wieku ,dzieci teraz dorosły wyjechały na studia,oni sami w wielkim domu ! Ona młoda cis około 40 stwierdzili ci będą sami siedzieć w domu, zrobią sobie jeszcze jedno dzidzi póki mogą
I co... Bog im nie pozwolił się nudzić urodziła trojaczki ;D
Przyjaciółka od mamy ze szkoły jest prababcią..... Rodziła mając 19, jej córka wpadła w szkole, rodziła mając 16, wnuczka miała chyba 22 lata jak urodziła.. Natomiast ta córka, która wpadła, ma jeszcze dwójkę, i młodsze (płci nie pamiętam) rodziła mając coś koło 37-38, czyli między dziećmi ma też ponad 20 lat różnicyMoja znajoma urodziła córkę w wieku 20 lat a teraz ta córka urodziła mając niecałe 17. Więc 37 lat i babcia![]()
oliwka_11
Moderatorka mama X 3 i 👼
Witaj....masz termin tak jak ja z usg.Cześć, mam na imię Natalia i też termin na lipiec, konkretnie 11.07Chciałabym do Was dołączyć.
Spodziewamy się córki.
Moja ciąża do 25tc przebiegała spokojnie, potem zaczęły się twardnienia brzucha, skróciła się szyjka, na szczęście po prawie 3 tyg. Bardzo oszczędnego trybu życia wróciła do swojego pierwotnego stanu. Obecnie u mnie 28+3.
![]()
Tamtejsze też można kisićtu jest duzo fajnych warzyw ale nie te nasze , mam swieze caly rok ! mieszkam w malutkiej wsi na poludniu wiec to tez ogranicza...w miastach duzych pewnie lepszy wybor
Poza tym tutaj warzywa i owoce dużo lepsze na wsi niż w mieście - najlepiej prosto od rolnika
oliwka_11
Moderatorka mama X 3 i 👼
Oszczedzaj sie.......a nie szalejesz kobieto. I wspolczuje oslabienia-mam nadzieje ze to chwilowy spadek formyJa jestem bardzo osłabiona. Wczoraj ze żłobka wracałam z przystankami ze 40 minut, a to tylko kilometr. Brzuch cały czas twardy, ale skoro nie skraca szyjki, to się nie przejmuję. Zresztą nic dziwnego, bo nie byłam w stanie ostatnio łykać magnezu.
Plus taki, że jak nie siedziałam przy kompie, to nie boli mnie kręgosłup![]()
Współczuję osłabienia... Pewnie trochę minie nim dojdziesz do siebie po jelitówce... W ciąży się dużo gorzej przechodzi takie infekcje, a do tego ścisła dieta, itd..Ja jestem bardzo osłabiona. Wczoraj ze żłobka wracałam z przystankami ze 40 minut, a to tylko kilometr. Brzuch cały czas twardy, ale skoro nie skraca szyjki, to się nie przejmuję. Zresztą nic dziwnego, bo nie byłam w stanie ostatnio łykać magnezu.
Plus taki, że jak nie siedziałam przy kompie, to nie boli mnie kręgosłup![]()
Ale oby szybko było lepiej [emoji106]
Agatka29
Fanka BB :)
Na początku pewnie strasznue trudno, karmienie kąpanie razy 3 usypianie ...O masz....ale ma wesolo. Moja kolezanka w zeszlym roku urodzila 3czki. 1 pol roku masakra pozniej juz coraz lepiej a teraz wgl. Dzieciaki swietnie rosna sa rozkoszne .
Ale później takie 3 male potworki po domu biegają to morda sama się uśmiecha ;D
CześćCześć, mam na imię Natalia i też termin na lipiec, konkretnie 11.07Chciałabym do Was dołączyć.
Spodziewamy się córki.
Moja ciąża do 25tc przebiegała spokojnie, potem zaczęły się twardnienia brzucha, skróciła się szyjka, na szczęście po prawie 3 tyg. Bardzo oszczędnego trybu życia wróciła do swojego pierwotnego stanu. Obecnie u mnie 28+3.
![]()
Rozgość się
reklama
Szkoda, że z wózkiem nie wyszłoJa wczoraj znalazłam na Olx wózek w którym się zakochałam. Pierwszy raz przeglądając wózki poczulam, że to jest to i chcę go mieć. W dodatku w wyjątkowo dobrej cenie. Ogłoszenie sprzed godziny więc byłam pewna, że nic nie stanie na przeszkodzie. Dzwonię, a babka mówi, że właśnie facet po niego przyjechał. Rozlaczylam się i jak na babę w ciąży nabuzowaną hormonami przystalo w płacz, bo nie kupiłam wózkaZresztą ja ostatnio mam taki czas, że cokolwiek idzie nie po mojej myśli to jak dziecko od razu płacz.
Ale co do płaczu - zapewniam, że nie jesteś jedyna... [emoji15][emoji6]
Podziel się: