reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

I Azor :D no chociaż zdarzają się jak widać Zbyszki i Czesie hehehe
Hehehe [emoji16][emoji16] takie stare imiona i śmieszne są ok dla zwierzaków [emoji16][emoji16] co innego gdy ktoś daje piękne imię na czasie dla zwierzaka [emoji16][emoji16] znam babeczkę, która ma syna a zawsze chciała córkę i dała psu na imię Tosia [emoji39][emoji23][emoji23] a to takie ładne imię...

reklama
Hehehe [emoji16][emoji16] takie stare imiona i śmieszne są ok dla zwierzaków [emoji16][emoji16] co innego gdy ktoś daje piękne imię na czasie dla zwierzaka [emoji16][emoji16] znam babeczkę, która ma syna a zawsze chciała córkę i dała psu na imię Tosia [emoji39][emoji23][emoji23] a to takie ładne imię...
Jeśli o imiona chodzi to często spotykam się z tym że jak się przedstawiam to po chwili słyszę pytanie czy to moje prawdziwe imię czy ksywa :o nazwisko też mam dobre hehehe to już w ogóle pytają czy Polka :D

Jeśli o imiona chodzi to często spotykam się z tym że jak się przedstawiam to po chwili słyszę pytanie czy to moje prawdziwe imię czy ksywa :o nazwisko też mam dobre hehehe to już w ogóle pytają czy Polka :D
Noo oryginalne, ale już nie aż tak jak kiedyś [emoji16][emoji16] mama miała dobry gust [emoji16][emoji16] a nazwisko fakt ciekawe

Noo oryginalne, ale już nie aż tak jak kiedyś [emoji16][emoji16] mama miała dobry gust [emoji16][emoji16] a nazwisko fakt ciekawe
Mój M też ma oryginalne i pierwszy raz w życiu takie słyszałam :D więc jak kiedyś dojdzie do zmiany nazwiska to z oryginalnego na oryginalne :D

Mój M też ma oryginalne i pierwszy raz w życiu takie słyszałam :D więc jak kiedyś dojdzie do zmiany nazwiska to z oryginalnego na oryginalne :D
Nie odczujesz różnicy [emoji16][emoji16] moja jedna siostra nie wzięła nazwiska męża bo ma brzydkie - żylak ... A druga wzięła i to z chęcią bo brzmi jak dawne nazwiska - Pozdrowicz [emoji16]

Nie wiem sama[emoji53] Ten brzuch coraz bardziej sie napina. Czekam juz na to ktg i mam nadzieje, ze sie okaze, ze to zwykle skurcze przepowiadajace.
Poza tym jakas taka slaba jestem, tylko bym spala[emoji53]
Trzymam kciuki za ktg [emoji110][emoji110][emoji110]

A co do osłabienia - może zrób przy okazji poziom D3? Biorąc 2tys j (pregna plus) poziom w dwa miesiące poleciał mi z 25 na 15... A takie zmęczenie i osłabienie to częste objawy.... [emoji15]

Nie odczujesz różnicy [emoji16][emoji16] moja jedna siostra nie wzięła nazwiska męża bo ma brzydkie - żylak ... A druga wzięła i to z chęcią bo brzmi jak dawne nazwiska - Pozdrowicz [emoji16]
A jak brzmi Derbisz :D??? mi się podoba i mówię że noszę małe Derbiszątko hehe

reklama
Do góry