A tak w ogóle, to rozpakowałam zamówienie z gemini...
Pominę fakt, że miałam jakąś pomroczność, zamiast podkładów 60x90cm zamówiłam 40x60cm, i dodatkową "nadplanową" paczkę majtek dla siebie, ale poza tym nie jest źle [emoji6]
Zobacz załącznik 847733
Mam 2 rodzaje wkładek poporodowych (na wypadek alergii....), wkładki laktacyjne, parę drobiazgów (jak octanisept, alantan czy sól fizjologiczna), itd. [emoji16]
Będę musiała zamówić jeszcze te duże podkłady, ale to nie z gemini, tylko przy okazji jakiegoś innego zamówienia
Z ciekawostek - zamówiłam cienkie podkłady higieniczne sopelek - pomyślałam, że mogą się przydać... Gdyby ktoś chciał, to są mega cieniutkie, niewiele grubsze od flizeliny, jak cienki papier, ale na folii, więc nie będą przeciekać
Zobacz załącznik 847734
Taki gadżet, który przyjaciółka testowała, i kilka razy uratował ją przy kolce (mała miała na początku straszne....)
Zobacz załącznik 847735
I na koniec porównanie dwóch rodzajów majtek [emoji23]
Zobacz załącznik 847737
Zobacz załącznik 847736
Rozmiar wg metki powinien być mniej więcej taki sam, te z akuku wydają się mniejsze, no mają więcej gumek - podejrzewam, że będą lepiej się trzymać [emoji6]
Jak ktoś chce, mogę potem zmierzyć, na ile się jedne i drugie rozciągają itd [emoji6]
(sesji zdjęciowej w majtkach nie będzie, ja tak nie potrafię...)
Zobacz załącznik 847737
Zobacz załącznik 847736
Aha, dobrze, że wzięłam M, i tak będę miała zapas, nawet przy tej mega wkładce [emoji6]