SzczęśliwaCiężarna
Fanka BB :)
A to straszna franca bez taktu i wyczucia...Mnie wczoraj fryzjerka pytala na kiefy mam termon, maj czerwiec? Ja ze lipiec, a ona czy jestem pewna, ze dziecko jedno[emoji6]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A to straszna franca bez taktu i wyczucia...Mnie wczoraj fryzjerka pytala na kiefy mam termon, maj czerwiec? Ja ze lipiec, a ona czy jestem pewna, ze dziecko jedno[emoji6]
Mamusie czy Wy także czujecie się już ciężko? Mi od kilku dni ciężej się oddycha... Czuje ucisk żeber... Boli mnie kręgosłup na dole... Łydki też są cięższe i jestem senna... Chyba trzeci trymestr będzie faktycznie najgorszy bo drugi bajka
Superrrrr moj antonio tez główka w gorze [emoji23]
Ja zanim się w nocy wytoczę z łóżka to spora chwila mija.. Dziwne to dla mnie bo niby brzuszek nie jakiś wielki, waga też nie wzrosła aż tak żebym się zmartwiła ale jednak organizm sporo zmian odczuwa
Jeszcze tego nie zauważyłam... Ale stekam przy kazdej czynności [emoji39]A też już tak kaczkowato chodzisz?
Ja tez chyba przestane. Chociaz bohe sie, ze potem bedzie za duzy szok.Ja już się przestałam wazyc ostatnio bo ciagle jestem głodna to już widze ile przybyło znowu
Mnie wczoraj fryzjerka pytala na kiefy mam termon, maj czerwiec? Ja ze lipiec, a ona czy jestem pewna, ze dziecko jedno[emoji6]
Jeszcze tego nie zauważyłam... Ale stekam przy kazdej czynności [emoji39]
Ja spacerowac mogę i ćwiczyć , ale plecy później bolą okropnie .... Gorzej mi idzie zmiana pozycjiNo wlasnie. A sa takiw co po gorach chodza prawie do konca. Znalam tez babke, ktora miala 7 dzieci i uwielbiala byc w ciazy.
Nie wiem dlaczego tą waga tak skacze do góry, jak teraz moja gin zobaczy 5 kg na plusie to znowu ochrzan dostanę. A jeszcze tak nie puchne tzn najwięcej palce od rąk nogi jeszcze nie są zleJa tez chyba przestane. Chociaz bohe sie, ze potem bedzie za duzy szok.
Akurat bardzo mila jest. A ja po prostu tak wygladam[emoji20] Z corka tez tak bylo.A to straszna franca bez taktu i wyczucia...
Haha nooo wstawanie, siadanie, przekrecanie z boku na bok, obcinanie paznokci ... MasakraPinda.
Hahahaha ja też..! Sapię, stękam.. ostatnio nawet niewygodnie wsiada mi się do auta.. uroczo
Może mila, ale chyba w ciąży nie była [emoji39][emoji39] przed ciąża gdy szły takie wymęczone kobiety w ciąży to myślałam, ale mają super, zaraz maluszek, pewnie chodzą z duma i się chwala a dziś myślę sobie, że wszyscy na mnie patrzą... I gdy np. Wpadnę na kogoś w sklepie to i tak mnie przepraszaja, że na mnie wpadli choć moja wina [emoji23] i czuje się jak hipcioAkurat bardzo mila jest. A ja po prostu tak wygladam[emoji20] Z corka tez tak bylo.