reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Witam się sobotnio w emocjonalnym pierdolniku [emoji85] właśnie stoję w łazience i płacze bo każdy coś od rana ode mnie chce! Noszzzz kkkkkkk.... młody co chwile o coś pyta oczywiście, M. TAK SAMO, co chwila coś chcą, oczywiście jak ja jestem w łazience to włażą po milion rzeczy, oni już ogarnięci a ja w piżamie- pomimo ze mamy 2 łazienki!!!! [emoji35][emoji35][emoji35] normalnie się popłakałam właśnie. Grrrrrr... mam nadzieje ze zaraz mi minie :(

Może jak nie pijesz jej często to rzeczywiście ma jakiś wpływ. Ja bez ciąży piję kawę litrami, w ciąży ograniczylam się do 2 i nie mam takich problemów, zresztą mój organizm jest przyzwyczajony.
Przed ciążą piłam zwykle 2 na dzień, w ciąży na początku mnie odrzuciło, dopiero od w sumie niedawna mi znowu zasmakowała, wypiłam 5 czy 6 razy, więc widocznie organizm się odzwyczaił... [emoji15]

Pogoda śliczna, siedzę na balkonie i tym razem bez kataru - czyli chyba proszek - uff :D

Witam się sobotnio w emocjonalnym pierdolniku [emoji85] właśnie stoję w łazience i płacze bo każdy coś od rana ode mnie chce! Noszzzz kkkkkkk.... młody co chwile o coś pyta oczywiście, M. TAK SAMO, co chwila coś chcą, oczywiście jak ja jestem w łazience to włażą po milion rzeczy, oni już ogarnięci a ja w piżamie- pomimo ze mamy 2 łazienki!!!! [emoji35][emoji35][emoji35] normalnie się popłakałam właśnie. Grrrrrr... mam nadzieje ze zaraz mi minie :(
Spokojnie... Hormony....