reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja potrafie zjesc sniadanie a pozniej nie czuje glodu ,ale na obiad staram sie wepchac w siebie jakies miesko i warzywa albo zrobic sobie salatke jakas.Wczoraj sie nagotowalam to samym probowaniem przy doprawianiu sie napchalam.

No mnie od mięsa odrzucilo niestety i nie dam rady ale staram się jakieś owoc zjeść jogurt i narazie musi wystarczyć hehe

reklama
Dasz radę. Zdolna kobita jesteś.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png
Dobrze, że na l4 jestem bo inaczej bym pracowała w wigilie i 1 dzień świąt 10-18 a mój mąż pracuje w 1 dzien świąt 6-14:30 , także byśmy się trochę mijali.

ja po potwierdzeniu też będę chciała powiedzieć ;) nawet sobie czasami układam plan jak by to powiedzieć :p chociaż u

ja dopiero powiem po potwierdzeniu czyli 1.12 ;) denerwuje sie strasznie czy wszystko jest w porządku z fasolka ;) ale musi być, nie ma innej opcji :) na początku myślałam że powiemy im na święta ot taki prezent ale za długo trzeba by było czekać ;) a już pytania czemu kawy nie pijesz i tak wymyślam codziennie coś;) a wy pijecie kawę w ciąży bo ja bym chciała chociaż wypijać jedną słabą, ale mój ginekolog twierdzi, że najlepiej odstawić wszystkie używki itp ;) to była moja jedna, ale coz jak będę musiała sie rozstać z kawa na te kilka miesięcy to jakoś wytrzymam :)
Ja też kawę odstawiłam ale jakoś mnie nie ciągnie ☺

Wg jednej apki 6+0 a wg innej 6+1 i bym bardziej sklaniala sie na to ze zaczęlam siodmy tydzien tzn 6+1 bo tyle mi w sumie wg ostatniej @ by dni wyszlo.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

Hm zależy od sprzętu choć coś na pewno zobaczysz:) jak jeszcze nie dzieciątko to pęcherzyk na pewno :) wszystko zależy kiedy owu dokladnie była i jaki duży dzidziuś jest ;)

Hm zależy od sprzętu choć coś na pewno zobaczysz:) jak jeszcze nie dzieciątko to pęcherzyk na pewno :) wszystko zależy kiedy owu dokladnie była i jaki duży dzidziuś jest ;)
No ja w 6+3 zobaczyłam na usg robionym przez BRZUCH! pęcherzyk i malutki pikający na biało punkcik, więc Elodia na pewno zobaczy już pęcherzyk i dzidzię :)

reklama
Owu mialam moedzy 12 a 15dc. Mam wrazenie ze dzien przed samą grypką. Bo gdyby mi się przesunelo po grypce to w 28 dc bym pozytywu nie widziala calkiem wyraźnego. A czytam po forach i dziewczyny niektóre widzialy serduszko już jak byly w 5+4 nawet.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

Do góry