reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja 30 czerwca 2009 i też zawsze na każdym meeega stres, a na tym też się denerwowałam wtedy ale nie aż tak. Przed zmieniłam nauczyciela i był tak fajny facet miałam z nim kilka jazd przed egzaminem ale naprawdę potrafił uspokoić i dawał taka wiarę, że musisz zdac bo umiesz jezdzic
Ja zdałam za pierwszym, ale to był lipiec 2000, jeszcze nie było testów komputerowych itd [emoji6]

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Booooszzzz jaka produkcja!

WItam się. Nic mi się nie chce... no nic. Najchętniej walnęłabym się na jakiś leżak :) A w sumie mam trochę rzeczy do ogarnięcia- majówka, baby shower, urodziny młodego...

Przynajmniej majtek wąchac nie musisz :D

Dziękuję Kochana, to prawda..! Nawet prać nie muszę, jakbym się uparła :D

Omg, musialo byc zimno.

Jak miss mokrego podkoszulka... sutki na bank ściągały radio wolna europa ;)

@SzczęśliwaCiężarna, kciuki za mieszkanie! Nie ma to jak mieszkać samemu.. :tak:
@malina_11, kciuki za egzamin..! Ja zdałam za 3 razem a uwielbiam jeździć, jeżdżę już mega długo i dobrze (serio, nawet orientację mam mega, nie jak przysłowiowa baba :D) wiec jakby Ci nie poszło to nic się nie martw!
@Wronka199, kciuki za rozprawę.

Ja niespie już od paru dobrych godz tak mnie boli kość ogonowa aaaaaa[emoji58] [emoji58] [emoji58]

Kurcze :/ współczuję... a poza tym?

@Nowaja16, super że dobre wieści po wizycie..!

Ale nawet po kosztach może naprawdę wyjść taniej niż samodzielnie... Jak poszukasz, i powiesz, że tylko na cywilny, a nie jest sezon, to myślę, że za 50-75zł kogoś znajdziesz...
Tusz do rzęs, który od razu nie spłynie, podkład, róż i cień na 100% będą kosztowały więcej....

Ja też popieram... Makijaż naprawdę dużo daje w tym wyjątkowym dniu..

To ja ost mialam sen ze sie masturbuje...... uwaga-szczoteczka elektryczna do zebow!....i rano kminilam czy to sen czy jawa byla

Ulaalala... na to jeszcze nie wpadłam... :D

Zobacz załącznik 845353 ja też polecam :) byłam na makijażu gdy szłam na wesele do Kuby kuzynki i byłam zadowolona baardzo... Rzeski doklejaja...brwi reguluja... Makijaż się trzyma cala noc i nic nie spływa :) no i na zdjęciach super wygląda

Śliczny makijaż..!

No tyle, że u nas będzie mała garstka osób i to najbliższych i tak na prawdę nie ma się przed kim wypicować [emoji16] Na tą chwilę ma być tylko 13 osób a max 16.

Eeeej! To jeden z Twoich najważniejszych dni w życiu..! Masz piękną suknię, wszystko musi być super...!!!

@Natalieworld, to chyba spam? Konto założone dzisiaj... i ze zwrotami w H&M bzdura...

Witajcie dziewczyny :* nie odzywalam się bo byłam w domu 23.30 a cała drogę mój telefon robił za nawigację :) no więc z serduszkiem wszystko okej mała nie podziedsiczyla po mnie wady na szczęście. Pani doktor powiedziała ze pięknie rośnie bo juz ma 900 gram czyli przybrała ponad 100 gram w tydzień prawidłowo jest ciągle o tydzien mniejsza ale to już od polowkowego najważniejsze że się to nie zwiększa ale co tu wymagać od dziecka jak ma mamę 155 wzrostu i przed ciążą nigdy nie przekroczyła 45 kg tatusia co prawda wyższego ale ważącego 59 kg czyli szczypiorek xd także myślę że na jakiś tydzień jestem spokojna
Super, że wszystko dobrze [emoji106] [emoji16]

0d1yrjjgtd95fou3.png

Tak wlasnie tak[emoji5] a My mieliśmy mieć 12 lutego przez moje trudnosci ciążowe była zmiana na 10[emoji5] 29 kwietnia też dobrze mi się kojarzy bo to urodzinki mojego synka tylko 2015[emoji5]
Wszystkiego najlepszego rocznicowo [emoji106]
I kolejnych kilkudziesięciu lat razem [emoji106][emoji106][emoji106]

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Sliczna tapeta gdzie kupowałaś bedzie na tej scianie stało łóżeczko ? Ja koncze za 10minut ta ochydna glukoze.wczoraj zavzelam 28 tydzien w poniedzialek wizyta a koncem miesiaca 3 prenatalne milego dnia

Castorama

Ja umylam pokoik odkładałam w szafie ułożyłam łóżko i padam położyłam się nie mam siły [emoji849][emoji20]

Poleze pół godz i idę znów trochę posprzątać jprdl wiecie ile tego jest maskara ...

Do góry