reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Ja 30 czerwca 2009 i też zawsze na każdym meeega stres, a na tym też się denerwowałam wtedy ale nie aż tak. Przed zmieniłam nauczyciela i był tak fajny facet miałam z nim kilka jazd przed egzaminem ale naprawdę potrafił uspokoić i dawał taka wiarę, że musisz zdac bo umiesz jezdzic
No to fajnie ja co przychodziłam na jazdy to miałam praktycznie innego instruktora i każdy dawał inne wskazówki później już sama niewiedzialam jak jest dobrze[emoji23] a jeden to albo drzemki sobie robił albo pisał wiadomości [emoji1]

Ja już nie[emoji5] też wszystkim życzę powodzenia na wizytach i na badaniach[emoji5] a ja dzisiaj mam rocznice slubu[emoji5] 8 lat temu zostałam mężatka [emoji5] ciekawe czy mąż nie zapomnial[emoji5]
Czyżbyś miała ślub w dniu, w którym był Smoleńsk? :D Też miałam do wyboru tą datę, ale jednak zdecydowaliśmy się na 29 kwiecień :D Tego dnia akurat byliśmy ustalać ostateczne menu w restauracji ;) Wszystkiego najlepszego na dalsze lata :D

No to fajnie ja co przychodziłam na jazdy to miałam praktycznie innego instruktora i każdy dawał inne wskazówki później już sama niewiedzialam jak jest dobrze[emoji23] a jeden to albo drzemki sobie robił albo pisał wiadomości [emoji1]
To tak jak mój. Miał 2 prace i na jazdach zwykle był zmęczony po tej 1 pracy i spał :)

Malina trzymam kciuki.

Witajcie dziewczyny :* nie odzywalam się bo byłam w domu 23.30 a cała drogę mój telefon robił za nawigację :) no więc z serduszkiem wszystko okej mała nie podziedsiczyla po mnie wady na szczęście. Pani doktor powiedziała ze pięknie rośnie bo juz ma 900 gram czyli przybrała ponad 100 gram w tydzień prawidłowo jest ciągle o tydzien mniejsza ale to już od polowkowego najważniejsze że się to nie zwiększa ale co tu wymagać od dziecka jak ma mamę 155 wzrostu i przed ciążą nigdy nie przekroczyła 45 kg tatusia co prawda wyższego ale ważącego 59 kg czyli szczypiorek xd także myślę że na jakiś tydzień jestem spokojna

Witam się w III trymestrze :D Już wczoraj zaczynałam się trochę stresować bo mały był tak odwrócony, że czułam tylko takie bąbelki, zero kopnięć ale na wieczór trochę dał o sobie znać :)
Pani z którą siedzę w pokoju w pracy została dziś babcią, malutki 52cm, 3040g, termin miała na 16.04 :) Już nie mogę się doczekać mojego maleństwa [emoji7] Normalnie aż oczy mi się zaszkliły :blink:

No patrząc na Twoje zasoby to ja już nic bym nie kupowała bo połowy nie zdążysz wykorzystać :)

Trzymam [emoji110]

To wszystkiego najlepszego na dalsze lata [emoji173]
Gratuluję trzeciego trymestru [emoji16][emoji16] ja chyba wchodzę w trzeci za tydzień i jeden dzień bo będę miała 27t0dzien a wczoraj miałam 100dniowke [emoji16][emoji16] Aaa dziś wizyta na 16 h [emoji16][emoji16]

reklama
Czyżbyś miała ślub w dniu, w którym był Smoleńsk? :D Też miałam do wyboru tą datę, ale jednak zdecydowaliśmy się na 29 kwiecień :D Tego dnia akurat byliśmy ustalać ostateczne menu w restauracji ;) Wszystkiego najlepszego na dalsze lata :D
Tak wlasnie tak☺️ a My mieliśmy mieć 12 lutego przez moje trudnosci ciążowe była zmiana na 10☺️ 29 kwietnia też dobrze mi się kojarzy bo to urodzinki mojego synka tylko 2015☺️

Do góry