reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Mojej koleżanki córka dopiero w 34 się obrocila :)
O widzisz czyli jeszcze później :) Moja ostatnio była główkowo, więc mam nadzieję, że już się nie obróci. Ja się niestety rodziłam pośladkowo i naturalnie.

w57v9n73fe3ysoga.png

reklama
Dziewczyny nie wiem czy Was nadrobie. Jestem po wizycie, potem pojechalismy jeszcze po buty dla mlodej, bo nie ma w czym chodzic. A ja sobie kupilam dwie bluzeczki ciazowe. Takie zwykle, ale cos musze nosic jeszcze przez jakis czas.

Na wizycie wszystko dobrze. Pessar trzyma, szyjka sie dalej nie skraca. Wyniki wszystkie ok.
Emilka pozostaje dziewczynka[emoji3]Wazy juz kilogram.
16.04 mam dzwonic umowic sie z nim na ktg w szpitalu.

Jedyny problem w tym, ze mloda jest nadal ulozona miednicowo. Lekarz powiedzial, ze jak sie nie obroci to nawet nie bedzie ze mna dyskutowal i zrobi cc, bo nie bedzie ryzykowal[emoji53] Kurcze niech ona sie obroci, bo sie zalamiem[emoji20]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Fajnie , że w końcu coś udało Ci się sobie kupić :***
Malutka już taka duża ❤️ super , że szyjka długa i , że płeć potwierdzona. :)
Myślałam , że jest jeszcze czas do zmiany ułożenia ? Że jeszcze dzieci mają dużo miejsca i latają sobie po całym brzuchu , a nie , że już się układają do porodu główka lub dupka :o to moja ma czas do 24 kwietnia ? Do 27tygodnia ?:/

Fajnie , że w końcu coś udało Ci się sobie kupić :***
Malutka już taka duża ❤️ super , że szyjka długa i , że płeć potwierdzona. :)
Myślałam , że jest jeszcze czas do zmiany ułożenia ? Że jeszcze dzieci mają dużo miejsca i latają sobie po całym brzuchu , a nie , że już się układają do porodu główka lub dupka :o to moja ma czas do 24 kwietnia ? Do 27tygodnia ?:/

Umownie do 32 tygodnia, ale jak widac zdarza sie, ze dzidzia ulozy sie pozniej.

Ale naskrobalyscie... jestem pod wrazeniem...

Karla88 - wow, to ja mam ponad miesiac po tobie sesje. W ktorym tygodniu bedziesz?
Ja niecalym 32.
Bede robic sesje ciazowa,a jak Nunus wyjdzie to noworodkowa.
To mojego kolegi zona, ale droga jak cholera. Mam nadzieje, ze warto.
Link do: Anna Wolanin Photography

U mnie znowu wiecej zotlej wydzieliny pomieszanej z bialkiem kurzym o zapachu slodko-kwasnym
Ktoras tez tak ma?
Niby mialam lekki stan zapalny, ale nie mam zadnych symptomow, ze cos sie dzieje.
Ja też raczej pod koniec maja i też będę w ok 32 tygodniu :) to chyba idziemy w miarę równo tygodniami :) ile za sesję ? My później po porodzie też idziemy. :) I chcemy wielkie zdjęcie w sypialni , pół na pół (brzuszkowa-z dzidziusiem) ile płacicie , że tak drogo ? Nasza bierze 450

reklama
To tak jak moje :laugh2: jestem spokojniejsza

Od kiedy nie badaja tutaj ginekologiczne moge polegac tylko na sobie I podpytywac sie jak u was :happy:
Ja tez bo też się nad tym zastanawiałam mimo, że mam badanie. Jeszcze jak leze to mam trochę mniej tej wydzieliny a jak się poruszam to dopiero duzo

Do góry